reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki haha 🤣 termin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony 🤣
Mój szwagier jak się dowiedział że będzie miał córkę to też nie był zadowolony. Wszystko zmieniło się po narodzinach, córunia tatusia się zrobiła, zakochany w niej na maksa 😉 także daj czas mężowi 😀

Dziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki haha 🤣 termin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony 🤣
Wielka mama wielki dzidziuś 😉🥰
Mi na prenatalnych tez niby mówił ze wyglada na dziewczynkę a 3 tyg później na usg siusiek jak ta lala 😉❤️
najwazniejsE ze dzidzia rośnie zdrowo 💪✊🏻

Dziewczyny ja już po prenatalnych i dzidziuś jest jakiś wielki haha [emoji1787] termin porodu się przyspieszył o tydzień i wstępnie to dziewucha się chowa w moim brzuchu, mąż nieco zawiedziony [emoji1787]
U mnie na prenatalnych też termin tydzień w przód, na połówkowych już się prawie wyrównało [emoji3526]
Też mielismy chrapkę na chłopaka ale aktualnie mamy różowy zawrót głowy [emoji8]

nie wiem , ja ostatnio miałam proga coś ponad 20, lekarz dołożył duphaston i teraz było ok 60, to ja nic nie rozumiem [emoji2955][emoji2955][emoji2955]
Duphaston to dydrogesteron, więc nie do końca progesteron, może nie być oznaczany w badaniu, ale przez podobieństwo budowy spełnia funkcje progesteronu w organizmie [emoji846]
A jaki miałaś transfer? Świeży czy FET?

reklama
Do góry