reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po 7 dniach po całej ampułce miałam poniżej 10 , nie załamuj się jeszcze może być pięknie, czekamy jeszcze dwa dni, głowa do góry i dalej kciuki ✊ ✊ ✊ ✊ ✊
Nie załamuje się 🙂 wiadomo, że jest przykro, człowiek chce żeby się udało, ale wolałabym, żeby nie było ponownie nadziei a później zostanie mi odebrana.

Boje się cp, boje się ronić. Wolę startować we wrześniu jak trzymać się brzytwy 😞

Ja właśnie wyszłam z wizyty I mam datę transferu na poniedziałek [emoji16][emoji16] z jednej strony się cieszę ale z drugiej już mnie lekki stres łapie a tu jeszcze cały długi tydzień do transferu .... A później najdłuższa część czyli czekanie na betę Pewnie znowu lekarz każe zrobić po 10 dniach ale już wiem że tyle nie wytrzymam i zrobię wcześniej [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki [emoji16]
Ja będę miała chyba koło 18-19.08 wiec będę czekać razem z tobą jakiś czas ❤️

Nie załamuje się 🙂 wiadomo, że jest przykro, człowiek chce żeby się udało, ale wolałabym, żeby nie było ponownie nadziei a później zostanie mi odebrana.

Boje się cp, boje się ronić. Wolę startować we wrześniu jak trzymać się brzytwy
A może właśnie pomyśl w ten sposób, że to nie musi być ślad po Ovitrelle tylko rosnąca powoli beta , że jest jeszcze szansa , ja wiem dziewczyny ,że wy dużo przeszłyście i boicie się tak poztywnie do tego podchodzić , ale chyba lepiej przed dwa dni jeszcze myśleć ze może być dobrze, niż od razu myśleć, że jest jak to Magda Gessler mów D..UPA

A może właśnie pomyśl w ten sposób, że to nie musi być ślad po Ovitrelle tylko rosnąca powoli beta , że jest jeszcze szansa , ja wiem dziewczyny ,że wy dużo przeszłyście i boicie się tak poztywnie do tego podchodzić , ale chyba lepiej przed dwa dni jeszcze myśleć ze może być dobrze, niż od razu myśleć, że jest jak to Magda Gessler mów D..UPA
Środa będzie sądnym dniem 😉 mam cykl naturalny wszystko jeszcze może się wydarzyć.

Poprostu nie napawa optymizmem, nadzieja w sercu zawsze się tli.

reklama
Do góry