reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Temat nie ten ....ale muszę się pochwalic

@fredka84 jak Ty znalazłaś chyba 2 miesiące temu swoją
@Brakujemiwiary Tobie wyrosła również
A ja szukałam ciągle na spacerach już od 2 miesięcy 😔😔😔
Nigdy nie spotkałam ...a tak bardzo chciałam ją znaleźć ...wierzyłam, że wtedy szczęście mnie dopadnie ❤️❤️❤️

A dziś proszę po przespaniu 12 godzin bez przerwy 🤭😊😊😊(mam urlop )...po ciężkim poprzednim dniu ...idę na spcer i szukam z nadzieją 🙏🙏🙏
Aż na końcu drogi jest i ona 🍀
Mój okrzyk radości był ogromny ...
Krzyczę mam,mam i Ja
Małe rzeczy a cieszą ogromnie 🥰❤️❤️❤️🎊🎊🎊
Wierzę ,że moje ostatnie podejście do ivf przyniesie szczęście dzięki 🍀

Załączniki

• IMG_20210804_141600902.jpg
    IMG_20210804_141600902.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 86
  • IMG_20210804_142311031.jpg
    IMG_20210804_142311031.jpg
    657,8 KB · Wyświetleń: 83
reklama
napewno zanieczyszczenie nie pomaga bo moze dzialac na komorki jajowe, a masz kontakt z chemikaliami w pracy czy cos? bo mnie po poronieniach lekarz o to wlasnie pytal, ja ogolnie zawsze mialam mega zdrowy tryb zycia, nigdy bym sie nie spodziewala ze takie fatalne komorki mam, z tym AMH to nie wiem bo ja mam 6 i problem z jakoscia. jak Cie dobrze wystymuluja to powinna sie jakas zdrowa komoreczka znalesc
W I mogłam mieć, ale nie wierzę że aż tak to mogłoby wpłynąć, bo to bardziej chemia ostra przy sprzątaniu hotelowym. Od tamtego czasu już całkowicie unikałam kontaktu z czymkolwiek.
Z tymi komórkami u mnie to będzie problem, bo czy bez czy ze stymulacja to miałam tylko jedna komórkę podczas jednego cyklu. Jedna niech zbadają ale wątpię właśnie w ta jakość.

Nigdy nie spotkałam ...a tak bardzo chciałam ją znaleźć ...wierzyłam, że wtedy szczęście mnie dopadnie ❤️❤️❤️

A dziś proszę po przespaniu 12 godzin bez przerwy 🤭😊😊😊(mam urlop )...po ciężkim poprzednim dniu ...idę na spcer i szukam z nadzieją 🙏🙏🙏
Krzyczę mam,mam i Ja
Nigdy swojej 🍀nie znalazłam 🤭 aż wątpiłam, że istnieją, ale skoro znalazłaś 👏👏👏 Niech Ci przynosi szczęście ❤️

Krzyczę mam,mam i Ja
Łeeeee, ty masz większe szczęście bo znalazłaś prawdziwego rodzynka😍. My z Brakujemiwiary mamy taką odmianę do sadzenia. I ona jest cała 4-listna.
Ta Twoja napewno przyniesie ci szczęście 💪

Krzyczę mam,mam i Ja
Kochana to kwiatek , wygląda jak czterolistna koniecznyna ale to kwiatek taki 🤭

reklama

Załączniki

• Screenshot_2021-08-04-17-29-11-962_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-08-04-17-29-11-962_com.miui.gallery.jpg
    265,7 KB · Wyświetleń: 89
  • Screenshot_2021-08-04-17-29-09-907_com.miui.gallery.jpg