reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A powiedz po krótce jak Ci się udało takie piękne wyhodować? 😲😀 Mój mąż od dwóch lat próbuje na działce i nic oprócz kwiatów nie ma 😅
No więc kupiłam sadzonkę i po prostu wsadziłam w ziemię 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 fakt sprzyjała im pogoda i temperatura ale mąż codziennie z teściem na zmianę mocno je podlewali .... Już myślałam że nic nie będzie bo długo nawet jednego kwiatka nie miały ale później jak ruszyły to z kopyta i z dnia na dzień są coraz większe ( mam dwie sadzonki , na jednej jest ich dużo a na drugiej zaledwie dwa i to małe )

No więc kupiłam sadzonkę i po prostu wsadziłam w ziemię 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 fakt sprzyjała im pogoda i temperatura ale mąż codziennie z teściem na zmianę mocno je podlewali .... Już myślałam że nic nie będzie bo długo nawet jednego kwiatka nie miały ale później jak ruszyły to z kopyta i z dnia na dzień są coraz większe ( mam dwie sadzonki , na jednej jest ich dużo a na drugiej zaledwie dwa i to małe )
A w jakim miesiącu wsadzałas? Bo mąż najpierw rozsadzał w takich maleńkich doniczkach i trzymal w domu w cieple a jak poszły do góry to wtedy dopiero przesadził na działkę

A w jakim miesiącu wsadzałas? Bo mąż najpierw rozsadzał w takich maleńkich doniczkach i trzymal w domu w cieple a jak poszły do góry to wtedy dopiero przesadził na działkę
Kurde nie pamiętam , na pewno to było po zimnej Zośce ... Ale tak z dwa tygodnie po niej bo jeszcze zimne noce były... Dobra znalazłam w SMS od męża co kupić 🤣🤣🤣🤣🤣 12 czerwca do ziemi je wsadziłam wbo wtedy te, kupiłam sadzonki

Kurde nie pamiętam , na pewno to było po zimnej Zośce ... Ale tak z dwa tygodnie po niej bo jeszcze zimne noce były... Dobra znalazłam w SMS od męża co kupić 🤣🤣🤣🤣🤣 12 czerwca do ziemi je wsadziłam wbo wtedy te, kupiłam sadzonki
Ok 😀 to powiem mężowi żeby za rok kupił sadzonki a nie bawił się z nasionami 😏🤭

Ok 😀 to powiem mężowi żeby za rok kupił sadzonki a nie bawił się z nasionami 😏🤭
Hahahaha mi się szczerze nie chce bawić samej ... Jedynie co to od ziarenka mam pomidory ale to też ostatni rok ... Bo jak się mam bawić w to wszystko i milion razy je przesadzać to wolę podjechać do wrocka i kupić za 1,5 zł krzak duży i mieć z głowy . Chyba że znów mi się odzwidzi i będę walczyć z nasionami 🙈

Dziewczyny, dziś 5 dpt a jajnik zaczyna boleć jak na @ 😐 wiem że to nic nie znaczy ale kuźwa nie radzę sobie z tymi emocjami..... Taki ból tylko kojarzy mi się z porażką.... A tu jeszcze tyle czasu do poniedziałku 🙄🙄🙄

reklama
Dziewczyny, dziś 5 dpt a jajnik zaczyna boleć jak na @ 😐 wiem że to nic nie znaczy ale kuźwa nie radzę sobie z tymi emocjami..... Taki ból tylko kojarzy mi się z porażką.... A tu jeszcze tyle czasu do poniedziałku 🙄🙄🙄
A w piątek nie masz 2 weryfikacji?

Kurcze wiem co czujesz 🥺 musimy dać radę 💪

Do góry