eij
Fanka BB :)
Białe,Ale masz to takiego jakby kremowego koloru?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Białe,Ale masz to takiego jakby kremowego koloru?
Zresztą ja jestem pewna że to reszta luteiny bo nawet konsystencja takiego proszku bardziej niż śluzuBiałe,
No więc kupiłam sadzonkę i po prostu wsadziłam w ziemię fakt sprzyjała im pogoda i temperatura ale mąż codziennie z teściem na zmianę mocno je podlewali .... Już myślałam że nic nie będzie bo długo nawet jednego kwiatka nie miały ale później jak ruszyły to z kopyta i z dnia na dzień są coraz większe ( mam dwie sadzonki , na jednej jest ich dużo a na drugiej zaledwie dwa i to małe )A powiedz po krótce jak Ci się udało takie piękne wyhodować? Mój mąż od dwóch lat próbuje na działce i nic oprócz kwiatów nie ma
A w jakim miesiącu wsadzałas? Bo mąż najpierw rozsadzał w takich maleńkich doniczkach i trzymal w domu w cieple a jak poszły do góry to wtedy dopiero przesadził na działkęNo więc kupiłam sadzonkę i po prostu wsadziłam w ziemię fakt sprzyjała im pogoda i temperatura ale mąż codziennie z teściem na zmianę mocno je podlewali .... Już myślałam że nic nie będzie bo długo nawet jednego kwiatka nie miały ale później jak ruszyły to z kopyta i z dnia na dzień są coraz większe ( mam dwie sadzonki , na jednej jest ich dużo a na drugiej zaledwie dwa i to małe )
Kurde nie pamiętam , na pewno to było po zimnej Zośce ... Ale tak z dwa tygodnie po niej bo jeszcze zimne noce były... Dobra znalazłam w SMS od męża co kupić 12 czerwca do ziemi je wsadziłam wbo wtedy te, kupiłam sadzonkiA w jakim miesiącu wsadzałas? Bo mąż najpierw rozsadzał w takich maleńkich doniczkach i trzymal w domu w cieple a jak poszły do góry to wtedy dopiero przesadził na działkę
Ok to powiem mężowi żeby za rok kupił sadzonki a nie bawił się z nasionamiKurde nie pamiętam , na pewno to było po zimnej Zośce ... Ale tak z dwa tygodnie po niej bo jeszcze zimne noce były... Dobra znalazłam w SMS od męża co kupić 12 czerwca do ziemi je wsadziłam wbo wtedy te, kupiłam sadzonki
Hahahaha mi się szczerze nie chce bawić samej ... Jedynie co to od ziarenka mam pomidory ale to też ostatni rok ... Bo jak się mam bawić w to wszystko i milion razy je przesadzać to wolę podjechać do wrocka i kupić za 1,5 zł krzak duży i mieć z głowy . Chyba że znów mi się odzwidzi i będę walczyć z nasionamiOk to powiem mężowi żeby za rok kupił sadzonki a nie bawił się z nasionami
Mleczny śluz to nie plamienia kochana, to przez leki, reszta wypływaDziewczyny czy po transferze miałyście plamienia? Ja miałam transfer w poniedziałek i mam taki jakby mleczny śluz.. nie wiem czy nie przez luteinę?
A w piątek nie masz 2 weryfikacji?Dziewczyny, dziś 5 dpt a jajnik zaczyna boleć jak na @ wiem że to nic nie znaczy ale kuźwa nie radzę sobie z tymi emocjami..... Taki ból tylko kojarzy mi się z porażką.... A tu jeszcze tyle czasu do poniedziałku