reklama
Riddikulus
Fanka BB :)
In vitro kochana. Także w naszej sytuacji ten jajowod i tak nie jest potrzebny. Tylko po 1 cp jest większa szansa na drugą cp. A mnie brali z zaskoczenia więc nie było kiedy pomyśleć. Pociesza mnie ze wtedy na dyżurze był Super lekarz więc mam nadzieję że zrobił wszystko dobrze.Mi nic nie powiedzialy, zupełnie nic.. czytałam w internecie to dużo dziewczyn pisało że te wyniki rzadko kiedy dają jakąś sensowna informacje.. u mnie jest tylko tyle że ciąża pozamaciczna jajowodowa lewostronna... Nic w materiale nie było..
Co do usunięcia jajowodu to Ty zaszłas w ciążę naturalnie czy in vitro?? Pytam bo nie pamiętam, a pewnie pisałaś tutaj już.
Jak in vitro to bez różnicy bo i tak jajowody nie są potrzebne a jak naturalnie to sama nie wiem... Mi lekarz mówił że niby będę mogła z dwóch stron się starać jak coś...
Po jakim czasie warto badać spadek bety? 5 dni np?
Gonia0605
Jeszcze przed... Nie mogę się doczekać urlopu, to był ciężki rok...A jakie plany u was? Przed czy po wakacjach już?
Ostatnia edycja:
Tez się nad tym zastanawiałam...... w poniedziałek zobaczyłam na usg pikające serduszko a w środę zmarl mój tataDziewczyny... Czy Wy wierzycie w to, że gdy ma pojawić się nowe życie to w rodzinie musi ktoś umrzeć by zrobić miejsce? Kiedyś gdzieś to przeczytałam... I tak jakby podświadomie w to wierzyłam, nie wiem czemu. Dzisiaj dowiedziałam się, że odszedł mój teść, nie mogę się obudzić, że to prawda
Było to w tamtym roku w lutym a ja ciagle o tym myślę...
I mialam takie myśli jak ty teraz...
Przykro mi z powodu teścia
JestemMama!
Mi się wydaje że troszkę później ... Ja po poronieniu badałam chyba po 2 tygodniach .... Nie pamiętam ... Wiem że bardzo wolno spadała ... Ale przed następną @ miałam już wartości bliskie 0 ...In vitro kochana. Także w naszej sytuacji ten jajowod i tak nie jest potrzebny. Tylko po 1 cp jest większa szansa na drugą cp. A mnie brali z zaskoczenia więc nie było kiedy pomyśleć. Pociesza mnie ze wtedy na dyżurze był Super lekarz więc mam nadzieję że zrobił wszystko dobrze.
No jest większa ale trzeba być dobrej myśli wiesz co ja np betę badałam 3 tygodnie po laparoskopii i miałam wynik około 9,00.In vitro kochana. Także w naszej sytuacji ten jajowod i tak nie jest potrzebny. Tylko po 1 cp jest większa szansa na drugą cp. A mnie brali z zaskoczenia więc nie było kiedy pomyśleć. Pociesza mnie ze wtedy na dyżurze był Super lekarz więc mam nadzieję że zrobił wszystko dobrze.
To miałyśmy transfer tego samego dnia..Dziewczyny, 30 lipca transfer dwóch zarodków
To miałyśmy transfer tego samego dnia..Dziewczyny, 30 lipca transfer dwóch zarodków
Dziewczyny, 30 lipca transfer dwóch zarodków
Kobieto a po co Ty do pracy jeszcze idziesz? Migiem na zwolnienie [emoji6]
Hej laski u mnie dzisiaj pierwszy dzień przykrych objawów ciąży, ledwo żyję [emoji1785][emoji1785][emoji1785] , nie znam takiego uczucia z pierwszej ciąży, coś tam czasem zaśmierdziało, ale to co dzieje się dzisiaj to jakaś masakra, a jutro powrót do pracy po urlopie [emoji30][emoji30][emoji30]
reklama
eij
Trzymam kciuk Kiedy masz zalecenie żeby testować? Ja 9 sierpniaTo miałyśmy transfer tego samego dnia..
Podziel się: