Biedroneczka28
Fanka BB :)
Powodzenia dziewczyny na wizytach[emoji3531][emoji7][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 14 zabieram Szymka do domku
A Ty oddałaś już krew?
Dziękuję, chociaż lekarz kazał nie przejmować się ani 1 ani 2 weryfikacją bo zastrzyk napewno będzie się jeszcze utrzymywał bardziej zależy mu pewnie na oznaczeniu estradiolu i proga. Także czekam cierpliwie do 9 sierpnia
Tak, z samego rana pojechałam bo muszę je odebrać i do lekarza wysłać. Z tym że to będzie za wcześnie żeby cokolwiek się dowiedzieć więc czekam cierpliwie do 9 sierpniaO 14 zabieram Szymka do domku
A Ty oddałaś już krew?
Wiem, wiem, że za szybko. U mnie w 3 dpt było ogromne zero, a w 6dpt już 21Tak, z samego rana pojechałam bo muszę je odebrać i do lekarza wysłać. Z tym że to będzie za wcześnie żeby cokolwiek się dowiedzieć więc czekam cierpliwie do 9 sierpnia
Dziękuję, chociaż lekarz kazał nie przejmować się ani 1 ani 2 weryfikacją bo zastrzyk napewno będzie się jeszcze utrzymywał bardziej zależy mu pewnie na oznaczeniu estradiolu i proga. Także czekam cierpliwie do 9 sierpnia
Do 7 września nikt nie może jeszcze wiedzieć o ciąży, jak przedłuża mi umowę to już nie będę się nawet zastanawiać nad zwolnieniem [emoji6]
No właśnie też szukam odpowiedzi hehehe. W piątek wieczorem brałam pół ampułki ovitrelle, więc dziś napewno beta go wykryje, a jak w piątek ??? Wiem że muszę czekać do 9 ale zeżrą mnie te myśli heheWiem, wiem, że za szybko. U mnie w 3 dpt było ogromne zero, a w 6dpt już 21
Tylko teraz mam zagawostkę. Kiedy będzie miarodajna. Zapytam dziś i porównamy opinie lekarską