4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.
Strasznie jest mi przykro kochana
Trzymaj się jakoś... Tule mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 razy byłam w ciąży naturalnej i raz po poprzednim transferze. Wszystkie ciążę poronione. To był mój drugi transfer.
Dziewczyny , w niedzielę zwolniłam brzuszek [emoji3531][emoji3531][emoji3531] przyszedł na świat nasz mały Leoś [emoji3531][emoji3531].
Zobacz załącznik 1298740
Gratulacje! Oby teraz przyrost był prawidłowy[emoji108][emoji110] ja 8 dpt miałam 196, ale miałam podany tylko jeden zarodek [emoji18]Dziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
Trzydniowy zarodek powinien mieć między 6 a 8 komórek, B oznacza że miał trochę większą fragmentację ale raczej nie był słaby [emoji846][emoji846]Dziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
A co to znaczy fragmentacja Przepraszam ale jestem zielona a ta wiedza pozwoliłaby że będę spokojniejsza.Trzydniowy zarodek powinien mieć między 6 a 8 komórek, B oznacza że miał trochę większą fragmentację ale raczej nie był słaby [emoji846][emoji846]
Gratulacje mogły zaimplantować się 2, sama beta tak do końca nie wskazuje, bo ja miałam w 9dpt 236, czyli więcej, a był podany 1. Zobaczysz na kolejne przyrosty, one mogą więcej podpowiedziećDziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
SuperDziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
Mi powiedzieli żeby z jednego paznokcia zdjąć.. ale anastezjolog powiedział że i z hybrydą daliby radę.Hej, czy do punkcji można mieć hybrydy?
Ja w 9dpt miałam betę 161.37 a miałam podany jeden zarodek .Dziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)