reklama
A mówili do kiedy będą przebywać?Cześć piekna :-) usuń mnie z kalendarza ciężarówek bo jak patrzę na tę datę to mi przykro. A dziewczyny nadal w szpitalu… :-(
Pozdrawiam i trzymam za dziewczynki kciuki.
Melania_1407
Fanka BB :)
Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeDzisiaj mam 20dpt i betę 11361,89 a progesteron 49.9...
Jutro sądny dzień... USG i czekanie na wyrok czy ok czy znowu pozamaciczna..
eij
Ciężko powiedzieć bo widełki bety są dosyć obszerne ale jak najbardziej jest taka możliwość że będą bliźniakiDziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
Dzis mówił lekarz ze jeszcze z tydzień, ale to zależy od Sabiny. Bo Janina je i mogliby już ją wypisać, ale bliźniaki wypisują razem.A mówili do kiedy będą przebywać?
Pozdrawiam i trzymam za dziewczynki kciuki.
Moja beta przy synu 9dpt 206 wiec podobna do twojej. Zobacz ile będzie za 48h. Ja z bliźniakami 10dpt miałam 500 - dwa 5 dniowe zarodki. No, ale dziewczyny miały bety jak od ciąży pojedynczej i dwa zarodki.Dziewczyny mam wyniki...moja beta 10 dpt 183 Chyba dużo za dużo. Czy to znaczy, że możliwe że zainplantowały dwa zarodki?Miałam podane dwa jeden 8A a drugi 6B....lekarz mówił, że gorszej jakości....czy ktoś mi może napisać co to znaczy że jest gorszy ( w jaki sposób?)
Gonzi
Dziewczyny bardzo mi przykro. Łączę się z Wami w bólu trzymałam mocno kciuki
Tym dziewczynom którym się udało bardzo gratuluję.
Mam pytanie. Czy będąc podczas stymulacji można się opalać, pływać w jeziorze, termach, jacuzzi itp? Na sierpień znajomi ciągną nas na wyjazd i rozkminiam czy jest sens jechać bo nie chcę zrobić czegoś źle a wtedy będę w trakcie stymulacji.
Mam pytanie. Czy będąc podczas stymulacji można się opalać, pływać w jeziorze, termach, jacuzzi itp? Na sierpień znajomi ciągną nas na wyjazd i rozkminiam czy jest sens jechać bo nie chcę zrobić czegoś źle a wtedy będę w trakcie stymulacji.
reklama
Aneczka85_01
ja unikałam kąpielisk typu basen jacuzzi bo bałam się infekcjiDziewczyny bardzo mi przykro. Łączę się z Wami w bólu trzymałam mocno kciuki
Podziel się: