reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, doszło do uszkodzenia macicy. Czekaja na rozwój wypadków bo być może będę miała normalna operacja jeśli się okaże ze mam krwawienie wewnętrzne. Nie mam już siły dl tego wszystkiego. Okazało się ze był wrośnięty kawałek łożyska w macice i przy próbie wyjęcia po prostu zrobili mi dziurę
Jezuuu, kochana trzymaj się tam jakoś. Nawet nie jestem w stanie sobie nie wyobrazić, jak ci ciężko 😥

reklama
Tak wiem , mam nadzieję że tym razem się uda m dostanę inne zalecenia inne leki i w końcu doczekam się upragnionego dziecka ✊✊✊❤️ tylko wiesz to taki szok ... Pierwsza myśl ciul nigdy się nie uda ... Ale na spokojnie do tego podeszłam i wiem że się uda ... Że będę mamą ... Dziękuję Ci za wytłumaczenie wszystkiego ❤️ bardzoooo bardzoooo gdyby nie ty to siedziała bym i ryczala do wizyty u imunologa 🤦🙈 no nic na pewno będę mamą to wiem ... A kiedy ? Czas pokaże .... Może szybciej niż myślę 😍😍😍
I takie nastawienie mi się podoba tak trzymaj 👍❤️❤️❤️❤️
@Martaem1983 tule Cię mocno musisz być teraz dzielna ❤️❤️

Sytuacja wygląda następująco, były 2 (czym do tej pory w ogóle nie wiedzieliśmy), jeden przestał się rozwijać być może dlatego spadła beta, jest II jest tętno (165) ale niestety jest on mniejszy niż powinien na tym etapie ale ze względu na mięśniaka badanie jest bardzo utrudnione.

Lekarz kazał wierzyć, że ten co jest będzie się dalej rozwijał, za tydzień kontrola.
Czy znacie tutaj takie przypadki, które się szczęśliwie zakończyły?

Koniec pewnego etapu.. Choc myslalam, ze zycie splata Ci figla [emoji6]
Zasluzylas na wino matka. Zdrowia!
Hehe. Dobrze jest jak jest😁 oj będę piła, mam nawet jakieś wino hiszpańskie. Zabiorę się dalej za odchudzanie, tony proga nie sprzyjają zbijaniu wagi. Ogólnie mam co robić 😂 nie narzekam na nudę. Jakby trafił się maluszek to wiadomo, biorę na klatę i wychowuję.

Sytuacja wygląda następująco, były 2 (czym do tej pory w ogóle nie wiedzieliśmy), jeden przestał się rozwijać być może dlatego spadła beta, jest II jest tętno (165) ale niestety jest on mniejszy niż powinien na tym etapie ale ze względu na mięśniaka badanie jest bardzo utrudnione.

Lekarz kazał wierzyć, że ten co jest będzie się dalej rozwijał, za tydzień kontrola.
Czy znacie tutaj takie przypadki, które się szczęśliwie zakończyły?
A jest możliwe aby ten drugi zarodek był z ciąży naturalnej? Tętno 165 jest całkiem dobre jak na ten etap.

Dziewczyny, doszło do uszkodzenia macicy. Czekaja na rozwój wypadków bo być może będę miała normalna operacja jeśli się okaże ze mam krwawienie wewnętrzne. Nie mam już siły dl tego wszystkiego. Okazało się ze był wrośnięty kawałek łożyska w macice i przy próbie wyjęcia po prostu zrobili mi dziurę
Jprd, tak ci współczuję;(
Nikt nie powinien przechodzić tyle co ty ostatnio. Czy to jest winą błedu lekarskiego ??
Trzymaj się!

reklama
Do góry