reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeeeny masakra jakaś, dobrze, że chociaż jak już jest to jest umiejscowiony z dala od dzidzi... Odpoczywam jak mogę, nawet nie gotuje tylko leże a mam pomoc. Teraz idę 19 lipca zobaczymy co będzie wtedy widać na USG...
Moj był od strony szyki ale przy samym worku owodniowym, lekarze angielscy mnie straszyli ze to zwiększa ryzyko przedwczesnego odejścia wod i infekcji ale nic takiego sie nie wydarzyło. Wogole przy zdrowej i silnej ciąży krwiak rzadko wyrządza szkody

reklama
hej ja w pierwszej stymulacji zrezygnowalam a w drugiej nie, wynilo z 2 duzo lepsze. jadlam zdrowo ale czekolade tez czy jakies ciasto, chyba nie ma az tak wplywu bo chba ze problem z cukrem z cukrem.jest
Hmmm no cukier z rana jakies 92 -95 jest
A ja to słodki jony jestem
Ale ograniczam jak mogę 🤭
Ciekawa byłam czy to ma duże znaczenie 🤔🤔🤔

Macica się cały czas powiększa, więc teraz to będzie Ci towarzyszyło stale, takie dziwne uczucie ciężkiego brzucha i ciągnięcia. Myślę, że sam krwiak dużo do rzeczy nie ma; jego objawy to ew. krwawienie by było.
Właśnie to miałam napisać. Mnie ciągnęło i kłuło całą ciążę, a krwiaka nie miałam. Więc to raczej efekt ciąży, nie krwiaka🙂

reklama
Do góry