reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Evela.6 powiedz mi proszę jak to u Cb było ...
Do biopsji endo miałas brać estrofen od 2 dnia cyklu ...między 12 a 14 dniem kontrola u dr...
To w jaki dzień przypadl Ci zabieg ? To jest zabieg 2 dni ? Dzień odstęp i dzień ? Miałaś jeszcze kontrolę oprócz tej jednej czy już tylko zabieg ?
Tak kochana, ja przyjmowalam Estrofem od 2dc. Miałam podglądy 2 razy ale może to dlatego, że ja wstępnie byłam przygotowywana do transferu. Pierwsza biopsje miałam w 18dc a kolejna w 20dc. Ja mam długie cykle dlatego tak późno bo endometrium musi mieć odpowiednią grubość.

Dziewczyny! A ja dziś przychodzę do Was z zupełnie innym pytaniem. Pracowalyscie w ciąży? Jeśli tak to do którego miesiąca ? Za chwilę zacznę 11 tc i zastanawiam się jak długo jeszcze „powinnam” pracować. Nie to ze nie chce, ale z doświadczenia wiem ze niestety jak przyjdzie co do czego to nikt mi nawet złamanego dziekuje nie powie, stad moje pytanie.

reklama
Dziewczyny! A ja dziś przychodzę do Was z zupełnie innym pytaniem. Pracowalyscie w ciąży? Jeśli tak to do którego miesiąca ? Za chwilę zacznę 11 tc i zastanawiam się jak długo jeszcze „powinnam” pracować. Nie to ze nie chce, ale z doświadczenia wiem ze niestety jak przyjdzie co do czego to nikt mi nawet złamanego dziekuje nie powie, stad moje pytanie.
Ja pracowałam do połowy ciąży, ale praca siedząca i wszyscy na mnie uważali. Studiowałam do 5 dnia przed porodem.moja dr powiedziała że do połowy mogę ciągnąć studia i pracę ale później mam coś wybrać żeby się nie przeciążyć.

Zależy jak się czujesz. Mi od połowy ciąży ciężko było już siedzieć 8 h bo brzuch bolał.

Najważniejsze jak wiadomo jest maleństwo i tak jak mówisz, nikt Ci zapewne za nic nie podziękuje więc warto nie przeginać. Chyba że czujesz się rewelacyjnie i masz bezstresowa pracę to why not😋

Do góry