reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Omg... nieźle. Ja miałam jeden wielki krwotok a potem 2 dni ciemne resztki z luteina a teraz kompletnie już nic...do 20tc? :O nawet nie żartuj...
Zależy od kiedy jest krwiak, u Ciebie dość wcześnie wiec w 6-8 tygodni nie powinno być po nim śladu, może nawet szybciej. Mój był malutki widoczny od 6tc. Po zabiegu w 14tc pękł, 2 dni silnego krwawienia a potem 5 tygodni oczyszczał się.. Plamiłam do 19tc.. na usg w 22tc jeszcze był widoczny, w 25tc już nie było go widać.. Także to jest niestety dlugi proces

reklama
Zależy od kiedy jest krwiak, u Ciebie dość wcześnie wiec w 6-8 tygodni nie powinno być po nim śladu, może nawet szybciej. Mój był malutki widoczny od 6tc. Po zabiegu w 14tc pękł, 2 dni silnego krwawienia a potem 5 tygodni oczyszczał się.. Plamiłam do 19tc.. na usg w 22tc jeszcze był widoczny, w 25tc już nie było go widać.. Także to jest niestety dlugi proces
Jeeeny masakra jakaś, dobrze, że chociaż jak już jest to jest umiejscowiony z dala od dzidzi... Odpoczywam jak mogę, nawet nie gotuje tylko leże a mam pomoc. Teraz idę 19 lipca zobaczymy co będzie wtedy widać na USG...

reklama
Moje drogie czy Wy podczas stymulacji i przed zrezygnowalyscie że słodyczy i cukru ?
hej ja w pierwszej stymulacji zrezygnowalam a w drugiej nie, wynilo z 2 duzo lepsze. jadlam zdrowo ale czekolade tez czy jakies ciasto, chyba nie ma az tak wplywu bo chba ze problem z cukrem z cukrem.jest

Do góry