reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laski a mam pytanie... Bo ja mam tego krwiaka przy ujsciu szyjki ale ciągle ciągnie mnie podbrzusze i to nie całe tylko raz lewa raz prawa i ciągle czuję jakby igiełki albo jakies takie prądy przechodzące do wzgórka łonowego a czasami nawet mnie w tyłku zaboli... To normalne w ciąży czy to wina krwiaka czy czego bo no martwię się trochę... Obecnie kończę 7tc

Laski a mam pytanie... Bo ja mam tego krwiaka przy ujsciu szyjki ale ciągle ciągnie mnie podbrzusze i to nie całe tylko raz lewa raz prawa i ciągle czuję jakby igiełki albo jakies takie prądy przechodzące do wzgórka łonowego a czasami nawet mnie w tyłku zaboli... To normalne w ciąży czy to wina krwiaka czy czego bo no martwię się trochę... Obecnie kończę 7tc
Macica się cały czas powiększa, więc teraz to będzie Ci towarzyszyło stale, takie dziwne uczucie ciężkiego brzucha i ciągnięcia. Myślę, że sam krwiak dużo do rzeczy nie ma; jego objawy to ew. krwawienie by było.

Tak to normalne. Macica rosnie wiec tak bedzie ciagnac i kluc. Przywyczajaj sie [emoji16]

Miałam krwiaka przy ujściu. Krwawiłam dużo i często, ale dobre jest to, że z reguły się wchłania. Powinien do 20 tc się wchłonąć. Do tego czasu musisz się oszczędzać 🤷🏼‍♀️. Ja robiłam obiad z krzesłem.. ściągało mnie w dół i musiałam często odpoczywać (miedzy odpoczynkiem oczywiście 😂). Głowa do góry, będzie dobrze ☺️

reklama
Do góry