reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No ja jak coś potrzebuje to teściowa pilnuje, ale już chyba nie będzie bo ma 70lat i ostatnio dał jej popalić a ona nie może go nosić. U nas spanie całkiem ok, ale tylko ja wstaje bo mąż do pracy chodzi i tak się umówiliśmy, że on ogarnia wszystko co psa dotyczy i małego po pracy a ja w ciągu dnia i nocą, ale młody budzi się już raz w nocy i później 5,/6rano, dziecko mam spokojne, ale brak czasu jest męczący czasami do 12 jestem w koszuli nocnej bo ciągle coś. Jedynie to nie da się z nim zakupów robić bo jak wejdę do sklepu to od razu się drze.
Oj tam, norma. Moja ma dwa lata i ile razy płakała pod drzwiami łazienki jak biorę prysznic, jeszcze miewa wysoki tego typu 😂 a na toalecie sama bywam niezbyt często, przeważnie w towarzystwie.

reklama
Oj tam, norma. Moja ma dwa lata i ile razy płakała pod drzwiami łazienki jak biorę prysznic, jeszcze miewa wysoki tego typu 😂 a na toalecie sama bywam niezbyt często, przeważnie w towarzystwie.
Ja jak zawsze rano biegiem szłam do kibelka na dwójkę to od kad urodziłam nauczyłem się powstrzymywać swoje potrzeby fizjologiczne i czekam aż Łukasz z nią zostanie hehehe no naprawdę człowiek potrafi się do wszystkiego dostosować:) u mnie jeszcze psy się cisną razem że mną do ubikacji. Dom wariatów.

Ja jak zawsze rano biegiem szłam do kibelka na dwójkę to od kad urodziłam nauczyłem się powstrzymywać swoje potrzeby fizjologiczne i czekam aż Łukasz z nią zostanie hehehe no naprawdę człowiek potrafi się do wszystkiego dostosować:) u mnie jeszcze psy się cisną razem że mną do ubikacji. Dom wariatów.
A daj spokój pies to już w ogóle pokazuje klase u nas jest tak, że jak mały płacze to pies zaczyna ujadać, jak mały śpi to pies gramoli się pod łóżeczko a że ledwo się mieści to telepie tym łóżkiem na wszystkie strony , boi się też burzy więc mam dodatkowe dziecko🙈. Mieszkam w bloku i jak mąż pracuje to muszę wyprowadzić psa to przywiązuje go do wózka 😎

A daj spokój pies to już w ogóle pokazuje klase u nas jest tak, że jak mały płacze to pies zaczyna ujadać, jak mały śpi to pies gramoli się pod łóżeczko a że ledwo się mieści to telepie tym łóżkiem na wszystkie strony , boi się też burzy więc mam dodatkowe dziecko🙈. Mieszkam w bloku i jak mąż pracuje to muszę wyprowadzić psa to przywiązuje go do wózka 😎
Hehehehehe to się usmialam. A co powiesz na to ze jak ja karmię mała to moje psy stoją na dwóch łapach i też czekają aż im coś dam do jedzenia. Wszędzie mam pochowane jakieś przysmaki dla psów.

reklama
Do góry