Orchidea33
Fanka BB :)
Aha, no to tak. To nie ma sensu..Jeden jest tylko w mojej klinice... Lepiej zebyym leżala raczej niż jeździła...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, no to tak. To nie ma sensu..Jeden jest tylko w mojej klinice... Lepiej zebyym leżala raczej niż jeździła...
Angelius Provita w Katowicach.Dziwny ten lekarz powiem dać coś innego na ten prog...dziwnie spada
No może dziewczyny coś doradza ...hmm
Może źle przyswajasz albo coś że tyle bi3rzesz a tak mało
Gdzie się leczysz
Trzymaj się tam kochana my tu wszystkie pozytywne myśli razem łączymy, łatwo powiedzieć ale dla siebie i maleństwa staraj się nie denerwowac, włącz jakis film coś co pozwoli Ci na moment się od tego wylaczycBardzo się boję naprawdę to takie ciężkie...
A kto jest Twoim prowadzącym?Dziewczyny jestem w takiej rozsypce, ze głowa mała... Na infolinii Invicty nie chcą umówić mi żeby zadzwoniła do mnie położna bo nie ma czasu podobno... Lekarza nie ma dziś w pracy a ja nie wiem czy mam jutro jechać czy lepiej leżeć no kompletnie nie wiem co ja mam zrobić na razie leżę nie czuje żeby krew leciała ale jak wstane siku to pewnie poleci... Boli mnie brzuch nadal
Przez niego czy tak ogólnie, jeśli to pomoże pomysl ile dziewczyn tu chcialoby nosić taki cud pod sercem jak ty nie daj się proszę tym smutnym myślom@Orchidea33 dziękuję że pytasz ale dzisiaj mam gorszy dzień, złapały mnie Stany depresyjne leżę i nie ruszam się nawet z łóżka
Augustyniak ale go nie ma... Mojej opiekunki też niema ale są inne inie da się do nich dostać kurde co ja mam zrobićA kto jest Twoim prowadzącym?
Kurde tyle pieniędzy płacisz żeby nie znaleźli chwilę na konsultacje, co za zj...Dziewczyny jestem w takiej rozsypce, ze głowa mała... Na infolinii Invicty nie chcą umówić mi żeby zadzwoniła do mnie położna bo nie ma czasu podobno... Lekarza nie ma dziś w pracy a ja nie wiem czy mam jutro jechać czy lepiej leżeć no kompletnie nie wiem co ja mam zrobić na razie leżę nie czuje żeby krew leciała ale jak wstane siku to pewnie poleci... Boli mnie brzuch nadal
Bardzo Ci współczuję....Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyłoDziewczyny jestem w takiej rozsypce, ze głowa mała... Na infolinii Invicty nie chcą umówić mi żeby zadzwoniła do mnie położna bo nie ma czasu podobno... Lekarza nie ma dziś w pracy a ja nie wiem czy mam jutro jechać czy lepiej leżeć no kompletnie nie wiem co ja mam zrobić na razie leżę nie czuje żeby krew leciała ale jak wstane siku to pewnie poleci... Boli mnie brzuch nadal
Kochana Ty naszaDziewczyny jestem w takiej rozsypce, ze głowa mała... Na infolinii Invicty nie chcą umówić mi żeby zadzwoniła do mnie położna bo nie ma czasu podobno... Lekarza nie ma dziś w pracy a ja nie wiem czy mam jutro jechać czy lepiej leżeć no kompletnie nie wiem co ja mam zrobić na razie leżę nie czuje żeby krew leciała ale jak wstane siku to pewnie poleci... Boli mnie brzuch nadal