Ja jeszcze nie jestem w ciąży. Będzie serce, będzie ciąża. Nic wcześniej nie planuje i nie umawiamZła jakość żołnierzykow, wady genetyczne (dlatego robiliśmy badania pgt) i mój organizm odrzucał na wczesnych początkach ciaze ale na to pomógł accofil i szczepienia limfocytami męża. @fredka84 umawiałaś się już na doszczepianie w ciąży? Wiesz ze trzeba między 6 a 10 tyg powtórzyć jedno szczepienie ?
reklama
Jaki lekarz Cię prowadzi w Gamecie? Jakim protokołem szłaś? Jakie dawki leków?
Docent Szy.musik, krótki protokół,ovaleap 225,menopur 150, 7dni później cetrotide
motylek24
Fanka BB :)
Z tym piciem to zależy od danej kliniki. W mojej nie trzeba pić.Dziewczyny,
Help ! Jutro transfer, wczoraj wieczorem zadzwoniła moja pielęgniarka omówić procedurę. Ja się kąpałam, odebrał mój mąż i coś tam zanotował i teraz nie wiem jak z tą wodą jest. On zrozumiał, że mam opróźnić pęcherz przed wyjściem z domu i zacząć pić wodę już w drodze (o 11 mam tam być, o 12 transfer). Też tak miałyście ? Na ile przed zaczęłyście pić i ile w sumie tej wody wypiłyście ?
Ah i jeszcze pytanie czy też dostałyście valium na wyluzowanie ?
Justi92
No dobrze, dobre podejście ale tak szczerze to wierzysz w te szczepienia? Ja nie, zrobiłam bo zalecali ale w ich skuteczność jakoś nie wierzę. Zresztą mrl wzrasta w trakcie ciąży więc jeśli ktoś ma 0 tzn ze nie był nigdy w ciąży u mnie to był na poziomie 21 po szczepieniach 24 zresztą co tu dywagować...Ja jeszcze nie jestem w ciąży. Będzie serce, będzie ciąża. Nic wcześniej nie planuje i nie umawiam
Kachar
U mnie trzeba było być z pełnym pęcherzemZ tym piciem to zależy od danej kliniki. W mojej nie trzeba pić.
Orchidea33
U mnie tak samo. Przez wejsciem na fotel kaza sie wyproznic.Z tym piciem to zależy od danej kliniki. W mojej nie trzeba pić.
Justi92
Ja ze względu na silne tyłozgięcie macicy miałam mieć pół pełny, piłam wcześniej ale na miejscu musiałam jeszcze uzupełnićU mnie trzeba było być z pełnym pęcherzem
Ja też chodzę do dr Sz.ymusik. Na krótkim protokole miałam 3 komórki i 1 zarodek dotrwał do 3 doby. Teraz biorę antyki przed długim protokołem [emoji846]Docent Szy.musik, krótki protokół,ovaleap 225,menopur 150, 7dni później cetrotide
reklama
Coffe18
Nie zawalił mąż . Na transfer masz mieć pełny pęcherz . Mi się tak sikać chciało ze jak dojechałam to poleciałam do ubikacji i pielęgniarki wlały we mnie 4 szklanki wody . Trzymam kciuki za jutroDziewczyny,
Help ! Jutro transfer, wczoraj wieczorem zadzwoniła moja pielęgniarka omówić procedurę. Ja się kąpałam, odebrał mój mąż i coś tam zanotował i teraz nie wiem jak z tą wodą jest. On zrozumiał, że mam opróźnić pęcherz przed wyjściem z domu i zacząć pić wodę już w drodze (o 11 mam tam być, o 12 transfer). Też tak miałyście ? Na ile przed zaczęłyście pić i ile w sumie tej wody wypiłyście ?
Ah i jeszcze pytanie czy też dostałyście valium na wyluzowanie ?
Podziel się: