blanny
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny... Przepraszam, że się tak Wam wbijam. Rozważamy z narzeczonym IUI, choć mi się wydaje, że ono w naszym przypadku nie pomoże... Że raczej in vitro. Tylko, że na nie partner nie bardzo się chce zgodzić (chodzi o koszta), tym bardziej, że mamy już wspólne dziecko i uważa, że bez przesady. Natomiast zgadza się na spróbowanie raz IUI. Ale mnie przeraża mała skuteczność IUI i że szkoda kasy... Szczególnie w naszym przypadku. Nie chcę tu oczywiście nikogo urazić, ale po prostu się boję... Jeśli też ma to być moja być może jedyna szansa na IUI, to przeraża mnie wybór kliniki i lekarza. Próbowałam tu szukać w wątku, ale znajduje tylko mocno odległe wpisy... I nie wiem, czy tym osobom się udało. Kogoś, kto dobrze poprowadzi stymulację i ewentualnie dobrze poprowadzi do in vitro, gdyby mój się zdecydował jednak. Ewentualnie pomoże naturalnie zajść ze stymulacją, jeśli będzie widział opcję. Mam do wyboru klinikę Vitrolive albo Bocian. Brałam pod uwagę dr Ciepielę w Bocianie albo w Vitrolive o Breliku ewentualnie Głąbowskim. W vitrolive można skorzystać z dofinansowania miasta do in vitro, więc ewentualnie myślę też o nich bardziej... Czy któraś z Was może powiedzieć mi coś o tych klinikach lub o tych panach? Albo ewentualnie innych specjalistach tam? Miała z nimi coś wspólnego i się udało? Dziękuję od razu za pomoc. Znalazłam kilka starszych postów, nie wiem, na ile teraz są aktualne i czy tym osobom się w końcu udało.