reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam wyniki i nic z tego nie rozumiem... jestem po połowie ampułki ovitrelle w dniu transferu

3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1

6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
Jak dla mnie to super wynik bo po tylu dniach już Ovitrelle by raczej nie wyszedł , ewentualnie pojedyncze jednostki jako pozostałość w wyniku a w 6 dniu blastocysty jak beta jest dwucyfrowa to bardzo dobrze rokuje

Osobiście juz sie poddałam. Na więcej mnie nie stac. Jutro test więc znajac zycie bedzie negatywny.
Trzymam kciuki żeby życie Cię zaskoczyło... Ja też czekam na betę po transferze ostatniego zarodka, tyle że to mój 9-ty zarodek, z czterech stymulacji... I oddałabym wiele aby mieć jeszcze jedną szansę...

Jak radziłyście sobie z bólem podczas stymulacji?? Co dzień to gorzej... P/bólowe i rozkurczowe średnio działają..
Duzo komórek rośnie i jajniki rosną niestety... :-( po punkcji jest lepiej:-) ja na pierwszą punkcję szlam z zatrzymaniem moczu i po punkcji jaka ulga :-))) Wytrzymaj jeszcze trochę do punkcji potem będzie lepiej. A jak transferu nie będzie to z każdym dniem o niebo lepiej. Chociaż ból jest, ale to już inaczej.

Trzymam kciuki żeby życie Cię zaskoczyło... Ja też czekam na betę po transferze ostatniego zarodka, tyle że to mój 9-ty zarodek, z czterech stymulacji... I oddałabym wiele aby mieć jeszcze jedną szansę...
Boziu a Ty w poniedziałek na betę? Dobrze liczę? Kiepski ze mnie stalker :-)

Dziewczyny a powiedzcie mi proszę jak to u Was było z progesteronem po udanym transferze .
Zbadałam go sobie dziś 25dpt i 190 😮

czy to nie za dużo ? Jak to wyglądało u was ?

reklama
Ja juz więcej nie próbuje meczy mnie to juz. A życzę Tobie powodzenia aby sie udało🤗 jak widać jestes dzielniejsza niz ja. Powodzenia

Do góry