reklama
@Szyszka99 trzymam kciuki za piekny przyrost
Aduś16
Fanka BB :)
Jak dla mnie to super wynik bo po tylu dniach już Ovitrelle by raczej nie wyszedł , ewentualnie pojedyncze jednostki jako pozostałość w wyniku a w 6 dniu blastocysty jak beta jest dwucyfrowa to bardzo dobrze rokujeDziewczyny mam wyniki i nic z tego nie rozumiem... jestem po połowie ampułki ovitrelle w dniu transferu
3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1
6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
annemarie
Nie ma!!! Schodzi Ovitrell,zaczyna rosnac twoje hcgNo brałam pół ovitrelle... jest sie czym martwić?
Gonia0605
Trzymam kciuki żeby życie Cię zaskoczyło... Ja też czekam na betę po transferze ostatniego zarodka, tyle że to mój 9-ty zarodek, z czterech stymulacji... I oddałabym wiele aby mieć jeszcze jedną szansę...Osobiście juz sie poddałam. Na więcej mnie nie stac. Jutro test więc znajac zycie bedzie negatywny.
Duzo komórek rośnie i jajniki rosną niestety... :-( po punkcji jest lepiej:-) ja na pierwszą punkcję szlam z zatrzymaniem moczu i po punkcji jaka ulga :-))) Wytrzymaj jeszcze trochę do punkcji potem będzie lepiej. A jak transferu nie będzie to z każdym dniem o niebo lepiej. Chociaż ból jest, ale to już inaczej.Jak radziłyście sobie z bólem podczas stymulacji?? Co dzień to gorzej... P/bólowe i rozkurczowe średnio działają..
Boziu a Ty w poniedziałek na betę? Dobrze liczę? Kiepski ze mnie stalker :-)Trzymam kciuki żeby życie Cię zaskoczyło... Ja też czekam na betę po transferze ostatniego zarodka, tyle że to mój 9-ty zarodek, z czterech stymulacji... I oddałabym wiele aby mieć jeszcze jedną szansę...
Gonia0605
W sobotę już... To będzie 4dpt... W Bocianie każą robić pierwszą weryfikacje bardzo wcześnie...Boziu a Ty w poniedziałek na betę? Dobrze liczę? Kiepski ze mnie stalker :-)
Nie martw się o mnie, miałaś dużo na głowie dzisiaj...
reklama
Iskierka_NADZIEII
Ja juz więcej nie próbuje meczy mnie to juz. A życzę Tobie powodzenia aby sie udało jak widać jestes dzielniejsza niz ja. PowodzeniaTrzymam kciuki żeby życie Cię zaskoczyło... Ja też czekam na betę po transferze ostatniego zarodka, tyle że to mój 9-ty zarodek, z czterech stymulacji... I oddałabym wiele aby mieć jeszcze jedną szansę...
Podziel się: