Trzymaj się. A już wiesz jak długo będą cie trzymać ?!Dzisiaj miałam usg z biometrią plodow, to chyba 3 trymestr bo w końcu 7 miesiąc. No, ale u mnie robią te badania usg jakoś inaczej niż normalnie. Cały czas patrzą na wagę, czy nie są za małe czy brzuszek, mózg wszystko ok. A może normalnie tylko już nie pamietam jak to było z synem. Boziu nawet jeden dzien nie minął a ja już za nim tesknie :-(
reklama
Chyba do poniedziałku. No, ale zobaczymy kiedy posiew będzie itp.Trzymaj się. A już wiesz jak długo będą cie trzymać ?!
G
gość2502
Gość
Dziewczyny mam wyniki i nic z tego nie rozumiem... jestem po połowie ampułki ovitrelle w dniu transferu
3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1
6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1
6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gonia0605
Fanka BB :)
Ty brałaś ovitrelle, prawda? Więc poprzednia Beta mogła być głównie z tego powodu... Teraz ovitrelle przestaje dzialac... Sama beta w 3dpt mogła być maleńka... Musisz powtarzać kochana, nie ma wyjścia... Ale też nie ma co panikować....Dziewczyny mam wyniki i nic z tego nie rozumiem...
3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1
6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
Iskierka_NADZIEII
To jest moje 4 podejście i obiecałam sobie ze jeśli się nie uda a pewnie tak będzie to inwestuje w siebie wszystko co moge. Mam jeszcze jeden zarodek ale oddam go moze komuś sie poszczęści.
G
gość2502
Gość
No brałam pół ovitrelle... jest sie czym martwić?Ty brałaś ovitrelle, prawda? Więc poprzednia Beta mogła być głównie z tego powodu... Teraz ovitrelle przestaje dzialac... Sama beta w 3dpt mogła być maleńka... Musisz powtarzać kochana, nie ma wyjścia... Ale też nie ma co panikować....
Gonia0605
Moim zdaniem nie... Działanie ovitrelle spada i to normalne... Powtórz w sobotę jeśli masz możliwość albo w poniedziałek, wtedy już będzie można więcej powiedzieć... 3dpt to strasznie wczesnie jak na betę...No brałam pół ovitrelle... jest sie czym martwić?
DagLer
Ja nie wytrzymałam zrobiłam test (8dpt, 5 dniowe blastki), beta 2 dni temu na weryfikacji 55, test super czuły, jest druga krecha ale taka blada, taka blada No i oczywiście w głowie już tylko czarne scenariusze, że beta spada i po nadzieji. Te weryfikacje są bardzo trudneHej. Od samego rana próbuje zrobic test... Ale mam takiego cykora ze boje sie go zrobić gdyż jutro czeka mnie ten z krwi bezradna
Iskierka_NADZIEII
Ja sie juz poddałam... Widocznie to nie dla mnie. Trzeba sie pogodzic chociaż to mega trudne.Ja nie wytrzymałam zrobiłam test (8dpt, 5 dniowe blastki), beta 2 dni temu na weryfikacji 55, test super czuły, jest druga krecha ale taka blada, taka blada No i oczywiście w głowie już tylko czarne scenariusze, że beta spada i po nadzieji. Te weryfikacje są bardzo trudne
reklama
Gonia0605
Czwarta stymulacja czy czwarty Transfer?To jest moje 4 podejście i obiecałam sobie ze jeśli się nie uda a pewnie tak będzie to inwestuje w siebie wszystko co moge. Mam jeszcze jeden zarodek ale oddam go moze komuś sie poszczęści.
Podziel się: