reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To ile masz tych intralipidow zaleconych? Ja myślałam, że to się robi raz przed transferem i kuniec 🤔. To jest na duże nk w endometrium, tak?
Tak... U mnie lekarz chce to podawać raz w tygodniu do całkowitego zagniezdzenia... Jeśli nastąpi...
Ciebie też tak paraliżuje możliwość zerowej bety? 😢
Kuźwa.. Chyba to relanium działa na mnie depresyjnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć cioteczki. Ja jeszcze zaciskam nogi , jakieś skurcze się pojawiają...... potem lepiej I narazie sumuje dni z nogami w górze.
Dziś pobrali mi krew na badania 3 trymrstru i wymaz . Jutro mam wizytę usg 3 trymrstru 😆doczekałem z Marcys już nie zdążyłam....
Zwioza mnie wózkiem na tą wizytę.
Zobaczymy jak dziś....
Ale był już anestezjolog i mówią bym zaciskała nogi do piątku......że i tak są w szoku że Atosiban wyciszyl takie skurcze .
Tylko ciśnienie mi zbil bardzo i nie mogę dojść do siebie....
Pozdrawiamy .
Dzięki że pytacie

Cześć cioteczki. Ja jeszcze zaciskam nogi , jakieś skurcze się pojawiają...... potem lepiej I narazie sumuje dni z nogami w górze.
Dziś pobrali mi krew na badania 3 trymrstru i wymaz . Jutro mam wizytę usg 3 trymrstru [emoji38]doczekałem z Marcys już nie zdążyłam....
Zwioza mnie wózkiem na tą wizytę.
Zobaczymy jak dziś....
Ale był już anestezjolog i mówią bym zaciskała nogi do piątku......że i tak są w szoku że Atosiban wyciszyl takie skurcze .
Tylko ciśnienie mi zbil bardzo i nie mogę dojść do siebie....
Pozdrawiamy .
Dzięki że pytacie
Ewunka gdzieś mi w oko wpadłaś, że w ciąży jesteś, ale że już poród? [emoji86] Szok. Zaciskaj nóżki i zaraz będziesz mieć wspaniałego okruszka w ramionach [emoji3059][emoji3590] jaaaaaaa ale zazdroszczę.

Tak... U mnie lekarz chce to podawać raz w tygodniu do całkowitego zagniezdzenia... Jeśli nastąpi...
Ja na razie sobie wmawiam że się uda 😜. Ciekawe kiedy mnie depresja dopadnie 😜
Ja też mam ten intralipid zlecony ale tylko raz na tydzień przed transferem. No ale nie zdążyłam go wziąć przez te zawirowania z punkcją.

reklama
Bo na relanium to się nie myśli tylko spi;-) albo relaksuje:-):-) zostaw robotę pracusiu włącz film do serca przytul psa albo kota :p żarcik wiem ze to wcale nie takie łatwe... :-*

Do góry