reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To ile masz tych intralipidow zaleconych? Ja myślałam, że to się robi raz przed transferem i kuniec 🤔. To jest na duże nk w endometrium, tak?
Tak... U mnie lekarz chce to podawać raz w tygodniu do całkowitego zagniezdzenia... Jeśli nastąpi...
Ciebie też tak paraliżuje możliwość zerowej bety? 😢
Kuźwa.. Chyba to relanium działa na mnie depresyjnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć cioteczki. Ja jeszcze zaciskam nogi , jakieś skurcze się pojawiają...... potem lepiej I narazie sumuje dni z nogami w górze.
Dziś pobrali mi krew na badania 3 trymrstru i wymaz . Jutro mam wizytę usg 3 trymrstru 😆doczekałem z Marcys już nie zdążyłam....
Zwioza mnie wózkiem na tą wizytę.
Zobaczymy jak dziś....
Ale był już anestezjolog i mówią bym zaciskała nogi do piątku......że i tak są w szoku że Atosiban wyciszyl takie skurcze .
Tylko ciśnienie mi zbil bardzo i nie mogę dojść do siebie....
Pozdrawiamy .
Dzięki że pytacie

Cześć cioteczki. Ja jeszcze zaciskam nogi , jakieś skurcze się pojawiają...... potem lepiej I narazie sumuje dni z nogami w górze.
Dziś pobrali mi krew na badania 3 trymrstru i wymaz . Jutro mam wizytę usg 3 trymrstru [emoji38]doczekałem z Marcys już nie zdążyłam....
Zwioza mnie wózkiem na tą wizytę.
Zobaczymy jak dziś....
Ale był już anestezjolog i mówią bym zaciskała nogi do piątku......że i tak są w szoku że Atosiban wyciszyl takie skurcze .
Tylko ciśnienie mi zbil bardzo i nie mogę dojść do siebie....
Pozdrawiamy .
Dzięki że pytacie
Ewunka gdzieś mi w oko wpadłaś, że w ciąży jesteś, ale że już poród? [emoji86] Szok. Zaciskaj nóżki i zaraz będziesz mieć wspaniałego okruszka w ramionach [emoji3059][emoji3590] jaaaaaaa ale zazdroszczę.

Tak... U mnie lekarz chce to podawać raz w tygodniu do całkowitego zagniezdzenia... Jeśli nastąpi...
Ja na razie sobie wmawiam że się uda 😜. Ciekawe kiedy mnie depresja dopadnie 😜
Ja też mam ten intralipid zlecony ale tylko raz na tydzień przed transferem. No ale nie zdążyłam go wziąć przez te zawirowania z punkcją.

reklama
Bo na relanium to się nie myśli tylko spi;-) albo relaksuje:-):-) zostaw robotę pracusiu włącz film do serca przytul psa albo kota :p żarcik wiem ze to wcale nie takie łatwe... :-*

Do góry