miętowa25
Fanka BB :)
I ja....Żadnych dołów . Ja tu jestem od smęcenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja....Żadnych dołów . Ja tu jestem od smęcenia
Też nie chce Cię martwić, ale ostatni przyrost jest poniżej normy, bo jest wykonany po 4 dniach. Ja miałam co prawda blastkę, ale u mnie w 14dpt beta była 2257. W 23dpt miałam ponad 60 tysięcy. U Ciebie w 21 dpt nawet nie można by było stwierdzić pęcherzyka, bo jest tak niska beta, a niektóre dziewczyny już 'szukają serca' od tego dnia, gdzie do serca beta musi być już duuużo wyższaWitajcie,
Beta dzisiaj 258,60.
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
Zarodki 2-3 dniowe, kriotransfer.
Beta rosnie, jednak powoli
Lekarz kazał mi przyjsc na usg 14.06 to bedzie 27 dpt. Pojade jeszcze za dwa dni zrobic betę. Ale czy przy cp (masz na mysli ciążę pozamaciczną??) nie boli przypadkiem brzuch albo jajniki? Mnie cmi tylko troche jak na okres brzuch i tylko jak się przeforsuje albo zestresuje..ostatni przyrost Bardzo słabiutki niestety . Powinno byc co najmniej drugie tyle .
Nie rokuje to zbyt dobrze . Taka słabo rosnąca Beta może wskazywać tez na cp ( w moim przypadku tak było )
Skonsultowałas te wyniki z lekarzem ?
Wszystko zależy od organizmu .Lekarz kazał mi przyjsc na usg 14.06 to bedzie 27 dpt. Pojade jeszcze za dwa dni zrobic betę. Ale czy przy cp (masz na mysli ciążę pozamaciczną??) nie boli przypadkiem brzuch albo jajniki? Mnie cmi tylko troche jak na okres brzuch i tylko jak się przeforsuje albo zestresuje..
Ooo jeny tez przechodziłas pozamaciczna ?Ja dziś w letnich spodniach znalazłam kartkę sprzed roku.
Później beta cały czas rosła
Transfer 3 dniowca.
25 dpt dopiero zaczęłam plamić. 26 dnia byłam już w szpitalu na laparoskopii z beta 1600Zobacz załącznik 1280521
Ale przyrasta prawidłowo, 15 dpt było jakby trochę za mało, ale jest dobrzeWitajcie,
Beta dzisiaj 258,60.
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
Zarodki 2-3 dniowe, kriotransfer.
Beta rosnie, jednak powoli
Ja nie pamiętam, abym zrezygnowała z tych rzeczy na ten czas. Co najwyżej mogłam zapomnieć użyć, ale nie to, żeby świadomie nie używać.A czemu nie wolno balsamów i perfum do punkcji i transferu ?
Tak. Równo rok temu [emoji29]Ooo jeny [emoji85] tez przechodziłas pozamaciczna ? [emoji20]