@Gonia0605 niech to będzie wspaniały dzień kochana Trzymam kciuki
reklama
Moze mialas jakas antybiotykoterapie ktora je zniszczyla?Cześć kochane, do tej pory ogarniałam wszystko sama, ale teraz potrzebuje wsparcia od Was i Waszej wiedzy. Szykujemy się z mężem do in vitro i niedługo będziemy mieć kwalifikację. W biocenozie pochwy wyszedł mi brak Lacobactillus, biorę probiotyk, żeby to poprawić. Ale martwię się, że nie pozwolą nam zacząć in vitro z takim wynikiem. Wiecie coś na ten temat?
Powiedzieli Ci ze beda badanie powtarzac przed transferem?
Zeby przywrocic dobra flore najlepiej z kazdej strony zaatakowacprobiotyk plus dieta kiszonki (kapusta, ogorki, tez sok z ogorkow) ja pilam kefir ale nie za duzo bo moze odwrotnie skonczyc sie grzybica, (w polaczeniu w zbyt duza iloscia cukru niestety).
Jesli pobierzesz probiotyk i troche dietki, nie sadze aby to byl jakis znaczacy stoper. I tak przed sama punkcja znowu dostaniesz np summamed. Wiec to ma znaczenie najbardziej przed transferem.
powodzonka!! Jaka jest wasza historia? Mieliscie iui? Przyczyna nieplodnosci jest wam znana?
@Gonia0605 powodzenia kochana
@Gonia0605 niech to będzie wspaniały dzień kochana Trzymam kciuki
niech moc bedzie z Toba!!
Tak a propos pecherza naszlo mnie ze moja siostra zaszla w ciaze naturalnie (doskonale wiem kiedy bo to byl moj drugi nieudany transfer) i miala gigantyczne zapalenie pecherza… dzidzia ma poltora roku jak sie czujesz??
Chyba kuwa cygaroPrzeczytalam,ze zdazylas przed transferem zajarac
Czas na mnie,dobranoc
@Gonia0605 do transferu jeszcze kilka godzin, ale już trzymam kciuki .
Żeby doktor utwierdził Cię, że ten pęcherz nie przeszkodzi dzieciakowi się zadomowić. Daj znać co powiedział
Żeby doktor utwierdził Cię, że ten pęcherz nie przeszkodzi dzieciakowi się zadomowić. Daj znać co powiedział
Ewunka
Fanka BB :)
Gonia0605
Dzięki, już lepiej... Wpakowałam w siebie mnóstwo specyfików wczoraj
niech moc bedzie z Toba!!
Tak a propos pecherza naszlo mnie ze moja siostra zaszla w ciaze naturalnie (doskonale wiem kiedy bo to byl moj drugi nieudany transfer) i miala gigantyczne zapalenie pecherza… dzidzia ma poltora roku jak sie czujesz??
motylek24
@Gonia0605 powodzenia, kciuki za udany transfer.
reklama
motylek24
A wyszło coś w badaniu ogólnym moczu?Dzięki, już lepiej... Wpakowałam w siebie mnóstwo specyfików wczoraj
Podziel się: