reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć kochane, do tej pory ogarniałam wszystko sama, ale teraz potrzebuje wsparcia od Was i Waszej wiedzy. Szykujemy się z mężem do in vitro i niedługo będziemy mieć kwalifikację. W biocenozie pochwy wyszedł mi brak Lacobactillus, biorę probiotyk, żeby to poprawić. Ale martwię się, że nie pozwolą nam zacząć in vitro z takim wynikiem. Wiecie coś na ten temat?
Moze mialas jakas antybiotykoterapie ktora je zniszczyla?
Powiedzieli Ci ze beda badanie powtarzac przed transferem?
Zeby przywrocic dobra flore najlepiej z kazdej strony zaatakowac😄probiotyk plus dieta kiszonki (kapusta, ogorki, tez sok z ogorkow) ja pilam kefir ale nie za duzo bo moze odwrotnie skonczyc sie grzybica, (w polaczeniu w zbyt duza iloscia cukru niestety).
Jesli pobierzesz probiotyk i troche dietki, nie sadze aby to byl jakis znaczacy stoper. I tak przed sama punkcja znowu dostaniesz np summamed. Wiec to ma znaczenie najbardziej przed transferem.
powodzonka!! Jaka jest wasza historia? Mieliscie iui? Przyczyna nieplodnosci jest wam znana?

✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
niech moc bedzie z Toba!!
Tak a propos pecherza naszlo mnie ze moja siostra zaszla w ciaze naturalnie (doskonale wiem kiedy bo to byl moj drugi nieudany transfer) i miala gigantyczne zapalenie pecherza… dzidzia ma poltora roku:) jak sie czujesz??
Dzięki, już lepiej... Wpakowałam w siebie mnóstwo specyfików wczoraj 😉

reklama
Do góry