reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przyrosty przy tak niskich wartościach bety tez powinny być wyższe. Kalkulator przyrostu bhcg nie bierze tego pod uwagę dlatego nie zawsze jest pomocny w interpretacji bo niska beta rośnie 100% ale to za mało przy takich poziomach a beta powyżej 2000 przyrastać już będzie wolniej ponizej 66% a to jest prawidłowy przyrost na tym etapie. U mnie pierwsza ciąża była zdrowa mimo dość niskiej bety 80 w 10dpt i niższych przyrostów przy kilku oznaczeniach ale to się stosunkowo rzadko zdarza
No nie taka niska :-) 10dpt 80 to jest ok bo to blastka była i chyba młodziutka 1BB a nie 5BB :-)

reklama
Dziewczyny zaczynam się stresować bo nic nie czuje, wczoraj tylko klucie lekkie i dziś nic... :( odbija mi juz
A co ty chcesz czuć? może już ruchy:-) albo dostać wewnętrzny znak, ze się udało;-) jakiś plusik zrobi się na brzuchu czy oczy bardziej błyszczące..?! Trochę prześmiewczo, ale staram się pokazać jakie to jest absurdalne, żeby doszukiwać się już znaków. Próbuje dogadać się z twoim Kubusiowym rozumkiem :-* wszystkie go mamy po transferze. Jedynie beta prawdę Ci powie :-) zrób betę 3dpt i 6dpt. Ja po nieudanych krio miałam betę 6dpt 7 albo 5, w twoim przypadku powinno być około 30-40.

A co ty chcesz czuć? może już ruchy:-) albo dostać wewnętrzny znak, ze się udało;-) jakiś plusik zrobi się na brzuchu czy oczy bardziej błyszczące..?! Trochę prześmiewczo, ale staram się pokazać jakie to jest absurdalne, żeby doszukiwać się już znaków. Próbuje dogadać się z twoim Kubusiowym rozumkiem :-* wszystkie go mamy po transferze. Jedynie beta prawdę Ci powie :-) zrób betę 3dpt i 6dpt. Ja po nieudanych krio miałam betę 6dpt 7 albo 5, w twoim przypadku powinno być około 30-40.
amen😀

Gorzej niż Kubusiowy rozumek mam, niby dorosła a wewnętrznie gówniak kurde 🤣 ale ja wiedziałam, że tak będzie... Dobra jutro idę zrobić proga bo lekarz kazał to zrobię bete od razu

Gorzej niż Kubusiowy rozumek mam, niby dorosła a wewnętrznie gówniak kurde 🤣 ale ja wiedziałam, że tak będzie... Dobra jutro idę zrobić proga bo lekarz kazał to zrobię bete od razu
Rób rób to będziemy miały co rozkminiac ;-) za kilka dni a tak to wróżenie z herbaty buehehe

reklama
Dziewczyny, jakie jest Wasze zdanie na temat badań genetycznych zarodka po bardzo wczesnych poronieniu? Czy jest sens? Czy badalyscie? Co badania pokazaly?

Do góry