reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No nie wiem ale mi się wydaje że ja widzę bladziusieńką drugą kreseczkę. Może akurat 😉
Uderzcie mnie proszę… dziś mijają mi 4 dni po transferze … czort mnie jakiś zły podkusił i zrobiłam test 🥺 krzyże mnie tak bolą że to porażka . Czekanie zabija , niepewność doprowadza do szaleństwa. Ryczeć się chce a nie potrafię … myslalam ze to wszystko będzie łatwiejsze… tymczasem okazało się ze jestem słabeuszem . Zawsze z twardą dupą i uśmiechem na gębie i wkoncu człowieka złamało….

reklama
Bójki jak ja wam zazdroszczę tych testów 🙈 sama z chęcią bym już zrobiła ale u mnie to dopiero 2dpt.... Mam mieszane uczucia ... Ale wierzę w to że w końcu się udało 🙏🙏🙏🙏 test mam robić niby dopiero 29 (to była pierwsza data porodu 😢😢😢😢) ale myślę że na dzień matki już zrobię albo dzień wcześniej ... Najgorsze jest to że w głowie mam cały czas że gdyby wtedy się udało to już bym rodziła 😢😢😢 z jednej strony się cieszę i nie mogę doczekać się aż będę mogła zacząć testować a z drugiej strony serce mi przypomina o mojej stracie o tym że maleństwo mogło by niedługo być zemną gdyby wszystko potoczyło się inaczej 😢😢😢😢😢 no nic pozostało mi cierpliwie czekać jeszcze przynajmniej tydzień .... A wam z całego serca życzę aby wszystko było dobrze ❤️❤️❤️
Kochana ja we wrześniu tamtego roku przechodziłam naturalna ciąże pozamaciczna - gdyby nie to na dniach bym rodziła . Zawsze to pozostanie w głowie . Ale najważniejsze to isc do przodu 💪. Samą dzis mnie złapał jakiś kryzys , dołek i bezsilność . Naszpikowane jesteśmy hormonami to tez nie ma się co dziwić . Jak się wogole czujesz po transferze ? Wszystko dobrze ? Ja mam 4 dzień i krzyże tak nawalają od 2 dni ze masakra 🙃. Mocno wierze ze nasze aniołki patrzą na nas z góry i chcą dla nas jak najlepiej 🙏🏻. Maj jest pięknym miesiącem - a może być i CUDownym ❤️

Proszę o opinie dziewczyny które miały robione badanie na trabofilie ...czy to można zrobić na NFZ czy tylko prywatnie ?W jaki sposób można dostać skierowanie jeśli na NFZ ?i jaki jest koszt jeśli prywatnie ?

Kochana ja we wrześniu tamtego roku przechodziłam naturalna ciąże pozamaciczna - gdyby nie to na dniach bym rodziła . Zawsze to pozostanie w głowie . Ale najważniejsze to isc do przodu 💪. Samą dzis mnie złapał jakiś kryzys , dołek i bezsilność . Naszpikowane jesteśmy hormonami to tez nie ma się co dziwić . Jak się wogole czujesz po transferze ? Wszystko dobrze ? Ja mam 4 dzień i krzyże tak nawalają od 2 dni ze masakra 🙃. Mocno wierze ze nasze aniołki patrzą na nas z góry i chcą dla nas jak najlepiej 🙏🏻. Maj jest pięknym miesiącem - a może być i CUDownym ❤️
Ogólnie czuje się dobrze , wczoraj miałam kucia w brzuchu raz z jednej strony ,raz z drugiej ale chyba zdecydowanie więcej z lewej strony ... Dziś też coś tam czuję ale Trochę to raczej za wcześnie na implantację chociaz kto wie . 🤔Obecnie jestem na urlopie alee staram się nie myśleć za dużo ... Chociaz jak tu nie myśleć jak mi wszystko przypomina o mojej pierwszej ciąży 😢😢😢 staram się żyć normalnie i z nadzieją patrzeć w przyszłość . Na dodatek zbliżają się moje urodziny ( 30 czerwiec ) i wczoraj od mojej bliskiej osoby dostałam zapytanie co bym chciała dostać .... Wiesz co jej odpowiedzialam... Ja wszystko mam , brakuje mi tylko takiej małej kruszynki która będzie rosła w moim brzuszku . To bym chciała dostać , to aby w końcu się udało .... To jest moje największe marzenie .to byłby w najpiekniejszy
prezent na urodziny moc usłyszeć bicie serca swojego dziecka .... Nic więcej nie chcę .... Mam nadzieję że maj będzie owocnym dla nas miesiącem ( w końcu maj to miesiąc wszystkich mam ❤️)

I tak właśnie musisz myśleć pozytywnie, że się uda [emoji3531] wiadomo, że ciężko... I najgorsze czekanie, ale może maj będzie dla nas wszystkich testujących dziewczyn, tym dobrym miesiącem [emoji7][emoji8]

Bójki jak ja wam zazdroszczę tych testów [emoji85] sama z chęcią bym już zrobiła ale u mnie to dopiero 2dpt.... Mam mieszane uczucia ... Ale wierzę w to że w końcu się udało [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] test mam robić niby dopiero 29 (to była pierwsza data porodu [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]) ale myślę że na dzień matki już zrobię albo dzień wcześniej ... Najgorsze jest to że w głowie mam cały czas że gdyby wtedy się udało to już bym rodziła [emoji22][emoji22][emoji22] z jednej strony się cieszę i nie mogę doczekać się aż będę mogła zacząć testować a z drugiej strony serce mi przypomina o mojej stracie o tym że maleństwo mogło by niedługo być zemną gdyby wszystko potoczyło się inaczej [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] no nic pozostało mi cierpliwie czekać jeszcze przynajmniej tydzień .... A wam z całego serca życzę aby wszystko było dobrze [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Ogarnij się, dziecko nie chce matki histeryczki!! 🤨 bobas sie zadomawia, jeszcze trochę potrzeba by zaczął produkować hormon. Uspokoj sie wszystko będzie git stara 😘😘
Łatwo się mówi .🙈🤣Poczekamy aż przyjdzie na Ciebie pora 🤣🤣🤣🤪 . Tez myslalam ze to pikuś przeczekać te kilka dni i sie nie denerwować 🙃 dopóki na mnie nie padło 😂.
A tak po za tym wszystko ok ? Dostałaś małpure ??? Działacie już coś ? 😘

reklama
Jeśli w tym dniu pojawia się już Beta, to jest tak niska, że nie ma prawa wyjść na teście... Szkoda nerwów... Lepiej zrobić badanie z krwi pojutrze, taki wynik już będzie miarodajny...
No tu się nie zgodzę ...mi w 4 dpt wyszedl test ,cień kreski,ale była . Czasami się zdarza ,że wyjdzie tak wcześnie .

Do góry