KarolaJ
Fanka BB :)
Dzięki [emoji4]
Gratulacje !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !
Troszkę się pospieszyła [emoji85] ja tam widzę cień cienia drugiej kreski [emoji848]Uderzcie mnie proszę… dziś mijają mi 4 dni po transferze … czort mnie jakiś zły podkusił i zrobiłam test [emoji3064] krzyże mnie tak bolą że to porażka . Czekanie zabija , niepewność doprowadza do szaleństwa. Ryczeć się chce a nie potrafię … myslalam ze to wszystko będzie łatwiejsze… tymczasem okazało się ze jestem słabeuszem . Zawsze z twardą dupą i uśmiechem na gębie i wkoncu człowieka złamało….
No właśnie ja też tam cos widzę , ale nie pisałam nic bo doszłam do wniosku że za wcześnie. ... Może już zwidy mamyTroszkę się pospieszyła [emoji85] ja tam widzę cień cienia drugiej kreski [emoji848]
Wiecie co ja tez widze ale...to jest stanowczo za wcześnie.No właśnie ja też tam cos widzę , ale nie pisałam nic bo doszłam do wniosku że za wcześnie. ... Może już zwidy mamy
ROZUMIEM Cię, bo sama zrobiłam 6dp i też taki cień... Trzymam kciuki żeby to był dobry znak :*Uderzcie mnie proszę… dziś mijają mi 4 dni po transferze … czort mnie jakiś zły podkusił i zrobiłam test [emoji3064] krzyże mnie tak bolą że to porażka . Czekanie zabija , niepewność doprowadza do szaleństwa. Ryczeć się chce a nie potrafię … myslalam ze to wszystko będzie łatwiejsze… tymczasem okazało się ze jestem słabeuszem . Zawsze z twardą dupą i uśmiechem na gębie i wkoncu człowieka złamało….
Tak to jest jak leżą testy w domu i człowiek nie wie co ze sobą zrobić . Nie robie już żadnych testów , betę zrobię ale dopiero w poniedzielek . Człowiek tak bardzo już by chciał wiedzieć… znać , móc się pocieszyć. Nigdy nie byłam cierpliwa - to chyba moja największa wada. Niepoważna narażam się tylko na niepotrzebny test .No właśnie ja też tam cos widzę , ale nie pisałam nic bo doszłam do wniosku że za wcześnie. ... Może już zwidy mamy
Tak to jest jak leżą testy w domu i człowiek nie wie co ze sobą zrobić . Nie robie już żadnych testów , betę zrobię ale dopiero w poniedzielek . Człowiek tak bardzo już by chciał wiedzieć… znać , móc się pocieszyć. Nigdy nie byłam cierpliwa - to chyba moja największa wada. Niepoważna narażam się tylko na niepotrzebny test .
Cześć Dziewczyny,
ja tak trochę zza krzaków wyskakuję, ale nie wierzyłam w powodzenie, więc się nie odzywałam. Jeszcze w to nie wierzę, ale chyba się udało, przynajmniej na ten moment. Dzisiaj 7dpt 5 dniowego zarodka beta 74,85mIU/ml
Super wiadomosci.Super, gratuluję [emoji8]
Ja dzisiaj tez powtarzałam betę, 14dpt jest 834 [emoji4]
Bójki jak ja wam zazdroszczę tych testów sama z chęcią bym już zrobiła ale u mnie to dopiero 2dpt.... Mam mieszane uczucia ... Ale wierzę w to że w końcu się udało test mam robić niby dopiero 29 (to była pierwsza data porodu ) ale myślę że na dzień matki już zrobię albo dzień wcześniej ... Najgorsze jest to że w głowie mam cały czas że gdyby wtedy się udało to już bym rodziła z jednej strony się cieszę i nie mogę doczekać się aż będę mogła zacząć testować a z drugiej strony serce mi przypomina o mojej stracie o tym że maleństwo mogło by niedługo być zemną gdyby wszystko potoczyło się inaczej no nic pozostało mi cierpliwie czekać jeszcze przynajmniej tydzień .... A wam z całego serca życzę aby wszystko było dobrzeJa też mam testy.. Zakupiłam więcej[emoji85][emoji2356] I najchętniej robiłabym 3 razy dziennie żeby sprawdzać czy kreska nie znika