reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Ewunka jak sytuacja u Ciebie ??
Miło że pytasz .
Powturzyli krew test i usg w niedzielę i puścili do domu. Wszystko ok .
Na ktg Skurczy brak .
Jutro mam wizytę u lekarza prowadzącego.
Dziś wzięłam szczepionke na krztusuec.
Mam w domu 3 te testy na sprawdzanie czy to wody ( nie te co sprawdzają ph tylko na podstawie białka jakiegoś)
Dziś 30+3 czuje się dobrze.
I serdecznie pozdrawiam

reklama
Miło że pytasz .
Powturzyli krew test i usg w niedzielę i puścili do domu. Wszystko ok .
Na ktg Skurczy brak .
Jutro mam wizytę u lekarza prowadzącego.
Dziś wzięłam szczepionke na krztusuec.
Mam w domu 3 te testy na sprawdzanie czy to wody ( nie te co sprawdzają ph tylko na podstawie białka jakiegoś)
Dziś 30+3 czuje się dobrze.
I serdecznie pozdrawiam
Super ,ze jesteś w domu bardzo mnie to cieszy 🥰🥰🥰Aby jak najdłużej malutka w brzuszku była .Super ,ze skurczy brak i ze to nie wody 🥰Czyli skąd te krwawienie takie mocne było powiedzieli ?? My z mężem uznaliśmy ,ze definitywnie kończymy z In Vitro staramy się naturalnie jak będzie to będzie 🤔Chce zrobić drożność jajowodu i zobaczyć co tam słychać bo jak by nie było zaszłam w ciąże ale biochemiczna wiec chyba on taki niedrożny nie jest 🤔🤔🤔Takie nowość u nas 🥰🥰Ucałuj Marcysie

Miałam pisać właśnie co u ciebie, bardzo się cieszę, cudownie, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😍 wspominałaś, że robiliście sobie z mężem oczyszczenie, możesz napisać coś więcej ? 😉
Robiliśmy 4 etapowe oczyszczanie organizmu
-jelita
-wątroba
-pasożyty
-metale ciężkie
Co do szczegółów, to warto przeczytać książkę H. Clark "Kuracja życia", posłuchać Barbary Kazany na yt. My poszliśmy trochę na skróty, bo oczyszczanie jelit robiliśmy przez 5 dni preparatem Oxy powder wtedy je się tylko owoce i trochę warzyw (bez ziemniaków), wątrobę i pasożyty zrobiliśmy tak jak przedstawia to B. Kazana (która czerpie z H. Clark) a metale ciężkie za pomocą Detoxadine i plastry na stopy Dr. Groups. Produkty te kupiłam na detoxpolska. Jest tam też preparat na pasożyty, jednak my zrobiliśmy to ekonomiczniejszą metodą.

Robiliśmy 4 etapowe oczyszczanie organizmu
-jelita
-wątroba
-pasożyty
-metale ciężkie
Co do szczegółów, to warto przeczytać książkę H. Clark "Kuracja życia", posłuchać Barbary Kazany na yt. My poszliśmy trochę na skróty, bo oczyszczanie jelit robiliśmy przez 5 dni preparatem Oxy powder wtedy je się tylko owoce i trochę warzyw (bez ziemniaków), wątrobę i pasożyty zrobiliśmy tak jak przedstawia to B. Kazana (która czerpie z H. Clark) a metale ciężkie za pomocą Detoxadine i plastry na stopy Dr. Groups. Produkty te kupiłam na detoxpolska. Jest tam też preparat na pasożyty, jednak my zrobiliśmy to ekonomiczniejszą metodą.
Dziękuję już odpalam YT ;)

Dziękuję już odpalam YT ;)
Kochana, ale ja naprawdę nie wiem ,czy to nam pomogło, teraz tak to odbieram, ale nie mam pojęcia, jaki to miało wpływ...natomiast sam proces oczyszczania z pewnością nie zaszkodzi nikomu. Ważne, żeby przestrzegać kolejności, zaczyna się od jelit.

reklama
Melduję, że można mnie zdjąć z tablicy, jutro rano cesarka. Chciałam sn, ale organizm i maluch zadecydowali inaczej, nie mogło być nawet próby, od niedzieli jesteśmy na obserwacji.
No to jutro będzie Wasz dzień [emoji123][emoji2956] powodzenia i czekamy na maleństwo [emoji3590]

Do góry