reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobijam do końca kwietnia :p Smażenie naleśników jest takie nudne, że mogę was trochę poczytać ;)

U mnie zmiana planów dziewczyny.. Byłam dziś na wizycie:torbiel się zmniejsza, endometrium piękne i gotowe do transferu ale! ! Doktor nie spodobala się moja macica! Pierwszy raz lekarz zwrócił na to uwagę a byłam chyba u 50 różnych! Pierwsze co zapytała to czy miałam histeroskopie robiona.. A ja nie miałam. Dopatrzyła się, że macica wygląda na dwurozna [emoji85] powiedziała, że jeśli chce mogę podejść do tego transferu ale ona by to najpierw wykluczyła bo szkoda byłoby jej zarodkow . Także za tydzień zamiast transferu mam histeroskopie i datowanie endometrium żeby zbadać te komórki nk przy okazji! Bo powiedziała, że wolałaby najpierw wykluczyc wszystko bo badania wszystkie mam ok[emoji2368]
Z jednej strony czuję zawód bo już miałam ten transfer w głowie i cieszyłam się, ze tak sprawnie i szybko wszystko idzie a teraz znów przesunie się o min 2 miesiace a z drugiej strony cieszę się, że ona szuka czegoś a nie naciska na kolejny tranfer... Ale dziś potrzebuje wina żeby przestawić głowę na nowy plan!

U mnie też znaleźli dwurożną, Ale to wszystko zależy w którym miejscu to jest. Mi powiedzieli, zę nie powinno to u mnie wpłynąć niekorzystnie bo mam to "delikatne".

Miałaś już badanie? Co wyszło?

A jak to jest walczyć żeby z człowieka nie został wrak?
Jeśli wypruwasz sobie flaki, rzucasz wszystko, wydajesz ostatnie pieniądze a raz za razem dostajesz kopa w d...
Jesli n-ta stymulacja nie wychodzi, jeśli kolejny transfer to porażka a lekarze rozkładają ręce...
Powiedz jak w tym wszystkim nie zwariować i nie zostać wrakiem???

Piękne podsumowanie naszej głowy... każda chyba kiedyś na jakimś etapie ma takie myśli... ta przeklętą niesprawiedliwość...

hej laski, mam pytanie czy kiedykolwiek jakiś lekarz powiedział Wam, że można podciągnąć jakość komórek jajowych jakimiś suplementami czy raczej takie cuda nie istnieją ?

Jest to możliwe, ale sprawdza sie u bardzo małej ilości kobiet. kliniki nawet leki dają, ale rzadko o której sie coś poprawia - niestety.

Moja beta <0.10 😭😭😭
Czułam to
Fatalnie :(
😭💔Dziękuję za kciuki.
Niestety nic z tego

No i do dupy.... z tym wszystkim. Bardzo mi przykro... już tak wierzyłam, że pójdzie wszystko wporządku :( Tulę...

dwie godziny po podlaczeniu respiratora Bartek zmarl !!!! Najprawdopodobniej poszedl zakrzep.

Kuwaaaa czekam na ta swoją małpę jak na zbawienie, a jej dalej nie ma... Powinna przyjść w sobotę... Dzis mamy wtorek i dalej nic... Normalnie mogła bym pomyśleć że zdążył się cud, trafił naturalsik i jestem w ciąży.... Ale niestety To nie możliwe... Eh.... Czekam do jutra a jak nie to wszystkie włosy z głowy rwę 🤣🤣🤣🤣🙈

@bazylia128 strasznie mi przykro 😔😔 wiem co przechodzisz... Ostatnio sama straciłam ciocie i wujka przez covid... W przeciągu dosłownie 2 tygodni jedno odeszło a zaraz po nim kolejne 😔😔😔 z tym że ciocia trafiła z saturacja do szpitala 53 😱 eh.... Trzymaj się kochana. Duzoooo sił wysyłam ❤️

Skąd ja znam ten moment czekania :D

Jak czekasz - opóźnia się

Nie czekasz - zaskoczy się nagle i niespodziewanie je but!

Kochane 😉 dawno mnie nie było z wiadomych przyczyn. Mam nadzieje ze nikogo nie urazi mój post. Zaraz zmykam na ciężarówki (chociaż już niestety ciężarówka nie jestem), tak na dobra sprawę to daleko mi było do ciężarówki z moim mini brzuchem.
Nie będę mogła nigdy powiedzieć ze dzień porodu był najszczęśliwszym w moim życiu bo był pełen strachu i żalu ale dzie zdecydowanie jest jeden z najpiękniejszych dni bo nareszcie zabraliśmy Marysię do domku ❤️ Po dwóch długich i ciężkich miesiącach nasz skarb jest wreszcie z nami !!! 🎀
Całe 2,5 kg szczęścia i miłości.
Mi przyszło walczyć o ta ciąże a mojej córeczce od pierwszych chwil przyszło walczyć o życie, ale dziś mogę powiedzieć ze BYŁO WARTO ❤️❤️❤️

Gratuluje !!

@Wesoła_Aga a ty na jakim etapie jesteś? Walczysz dalej czy chwilowo złożyłaś broń??

Mam iść długą procedurą.

Jak przyjdzie @ to zaczynam antykoncepcje. I dopiero punkcja w czerwcu.

No chyba że do końca tygodnia @ się nie pokaże to będę kombinowała. Z reguły miałam w zegarku 26 dc góra 27 no ale jak na @ przystało trzeba wejść z przytupem. Pewnie zaatakuje mnie w pracy :D Ona to uwielbia!

Oddali mi ponad 2 tysie za procedure - ciekawe.

Mam iść długą procedurą.

Jak przyjdzie @ to zaczynam antykoncepcje. I dopiero punkcja w czerwcu.

No chyba że do końca tygodnia @ się nie pokaże to będę kombinowała. Z reguły miałam w zegarku 26 dc góra 27 no ale jak na @ przystało trzeba wejść z przytupem. Pewnie zaatakuje mnie w pracy :D Ona to uwielbia!

Oddali mi ponad 2 tysie za procedure - ciekawe.
Czyli twarda z Ciebie sztuka i tak łatwo się nie poddajesz. Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało ✊✊✊

reklama
Dziewczyny, czy po 4h od pick up moge wracać autem ( oczywiscie nie ja za kierownicą) do domu 420km ? Czy muszę szukać noclegu na dobę po zabiegu ?

Do góry