Coffe18
Fanka BB :)
Ale super Gratulacjemam serduszko i życzę każdej z Was takiego widoku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super Gratulacjemam serduszko i życzę każdej z Was takiego widoku
O super! Ale co do LH to się nie znam, ale jak jesteś na sztucznym to pewnie tak ma być? Bo nie ma być owulacji ja mam dosyć wcześnie owulacje, ostatnio właśnie w 10 dniu cyklu wiec zobaczymy co będzie tym razem@Natsnats Ooo widzę, że idziemy bardzo podobnie[emoji6] Ja dziś 6dc i jutro mam kontrolę ale ja na sztucznym cyklu będę podchodzić. Dziś hormony robiłam i mam bardzo niskie LH bo tylko 0.5. Powinnam panikowac?! [emoji6][emoji848]
Supet❤mam serduszko i życzę każdej z Was takiego widoku
Zobaczę co jutro doktor powie. Ja pierwszy transfer dopiero w 22dc miałam i też byłam na sztucznym. Niech Ci się tam naturalnie wszystko rozwija [emoji110][emoji110][emoji110]O super! Ale co do LH to się nie znam, ale jak jesteś na sztucznym to pewnie tak ma być? Bo nie ma być owulacji[emoji848] ja mam dosyć wcześnie owulacje, ostatnio właśnie w 10 dniu cyklu wiec zobaczymy co będzie tym razem
Gratulacje, super wiadomośćmam serduszko i życzę każdej z Was takiego widoku
Mnie lekarka poratowala i kazała kupić bez recepty globulki albivag. Po luteinie mnie wszystko swedziało. PomogłoDziewczyny złapałam chyba jakaś infekcje czym się ratować do wizyty lekarki ? Macie jakieś super metody albo leki dostępne bez recepty ?
Wiadomość marzenie [emoji7]mam serduszko [emoji176]i życzę każdej z Was takiego widoku [emoji8]
No i tak właśnie miało być ❤❤❤mam serduszko i życzę każdej z Was takiego widoku
Muszę słuchać żeby wiedzieć jakie leki braćI bardzo dobrze, że wzięłaś... Wyłącz się i go nie słuchaj...