reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Moich wyników jeszcze nie ma, dziewczyny powiedziały ze jutro już mogą być.. A jak u Ciebie?Ja oczywiście niecierpliwa bo gdzies za 5 dni okres i chciałabym znac wynik żeby wiedzieć czy crio odbędzie sie w maju...
Dzwoniłam sa..., wizyta dzis 15:30 juz mam stresaMoich wyników jeszcze nie ma, dziewczyny powiedziały ze jutro już mogą być.. A jak u Ciebie?
Gonia0605
Nie powiedzieli Ci nic przez telefon? Daj znać po wizycie, trzymam kciuki..!Dzwoniłam sa..., wizyta dzis 15:30 juz mam stresa
Ja w sumie chciałabym mieć ten stan zapalny, bo to mogłaby być zdiagnozowana przyczyna... Wynik w normie nic nie wnosi do moich starań...
A po ilu jesteś transferach ?Nie powiedzieli Ci nic przez telefon? Daj znać po wizycie, trzymam kciuki..!
Ja w sumie chciałabym mieć ten stan zapalny, bo to mogłaby być zdiagnozowana przyczyna... Wynik w normie nic nie wnosi do moich starań...
Ja bym jednak chciała mieć Ok wyniki. To sa wyniki, których nawet nie wyślą na maila.
U mnie jeden świeży transfer nieudany
G
gość2502
Gość
Trzymam mocno myszko!Dziewczyny odeszly mi wody.. Czekam na rozwarcie, trzymajcie kciuki proszę
Gonia0605
Ja miałam 6 transferów, w tym 3 podwójne... Przygotowuję się do siódmego - ostatniego.A po ilu jesteś transferach ?
Ja bym jednak chciała mieć Ok wyniki. To sa wyniki, których nawet nie wyślą na maila.
U mnie jeden świeży transfer nieudany
O kurczę.. dużo masz za soba..a do implantacji dochodzi ? Lekarz cos podejrzewa ? Mialas okno implantacyjne robione ?Ja miałam 6 transferów, w tym 3 podwójne... Przygotowuję się do siódmego - ostatniego.
reklama
Gonia0605
Na 6 transferów miałam 3 biochemiczne, więc dochodzi. Nie mialam robionego okna, w mojej klinice chyba tego nie sprawdzaja.O kurczę.. dużo masz za soba..a do implantacji dochodzi ? Lekarz cos podejrzewa ? Mialas okno implantacyjne robione ?
Podziel się: