@kate_p7, @PelnaNadzieji85 powodzenia dziewczyny
reklama
Trzymam kciuki za WasHej kochana, cała noc sie męczyłam.. Skurcze nieregularne i Majeczka wpycha się juz chyba do kanału rodnego...
Teraz mam bóle jak na okres i plecy trochę bolą... Czekam na telefon ze szpitala co dalej
Tagitagi
Fanka BB :)
Ciaza biochemiczna ... O to mało kosztuje u Was taki zabiegCzyli każda klinika ma inne wytyczne co do biopsji. Wiesz nie do końca wiem ale napewno wskazuje na ten stan zapalny. Dowiem sie wszystkiego jak będzie wynik.
Biopsja miała kosztować 350 zł ale z pobraniem tego dodatkowego wycinka wyszła 450 zł.
Po biopsji na 5 dni dostałam antybiotyk.
A u ciebie jakie wskazania do biopsji ?
u nas sam biopsja to 2500 plus to białko muszę się opytac czy robią
Muszę zrobić bo szkoda zarodków na dalsze niepowodzenia ... I wogole zostaje to w psychice
PelnaNadzieji85
Zaangażowana w BB
Dziękuję Wam za wszystkie mile slowa wsparcia!
Jestem juz po, znalezli 3, postanowilismy z lekarzem ze poczekamy z decyzją do soboty, w sobotę zadzwoni do mnie laboratorium i powie jak się sprawuja komóreczki czy widzą szanse ze dotrwaja do dnia 5tego jesli nie to będą robić transfer w niedzielę (dzien3) jeśli beda rokować to we wtorek (dzien 5)
Jestem juz po, znalezli 3, postanowilismy z lekarzem ze poczekamy z decyzją do soboty, w sobotę zadzwoni do mnie laboratorium i powie jak się sprawuja komóreczki czy widzą szanse ze dotrwaja do dnia 5tego jesli nie to będą robić transfer w niedzielę (dzien3) jeśli beda rokować to we wtorek (dzien 5)
Evela.6
No niech się ta akcja już rozkręca bo my tu czekamy na Majeczke [emoji178] szybkiego, łatwego i bezbolesnego[emoji6] porodu [emoji110][emoji110][emoji110]Hej kochana, cała noc sie męczyłam.. Skurcze nieregularne i Majeczka wpycha się juz chyba do kanału rodnego...
Teraz mam bóle jak na okres i plecy trochę bolą... Czekam na telefon ze szpitala co dalej [emoji8]
Gonia0605
Różnica w cenie prawdopodobnie wynika też z rodzaju znieczulaenia. Ja też zapłaciłam około 2,5 tys, bo miałam robioną razem z histeroskopia pod narkozą. @Mimi89 miała robione na żywca ... Chyba nie było najfajniej Mimi, co?Ciaza biochemiczna ... O to mało kosztuje u Was taki zabieg
u nas sam biopsja to 2500 plus to białko muszę się opytac czy robią
Muszę zrobić bo szkoda zarodków na dalsze niepowodzenia ... I wogole zostaje to w psychice
No niech się ta akcja już rozkręca bo my tu czekamy na Majeczke [emoji178] szybkiego, łatwego i bezbolesnego[emoji6] porodu [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziękuję kochana
Gonia0605
Powodzenia Mireczko!!! Oby jak najszybciej było po wszystkim i będziesz mogła przytulić swój mały skarbDziękuję kochana
reklama
Powodzenia Mireczko!!! Oby jak najszybciej było po wszystkim i będziesz mogła przytulić swój mały skarb
Dziękuję kochana
Podziel się: