A ile potrzebujesz i jaka dawkę?Czy któraś ma na zbyciu może neoparin ??
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
@Gonia0605 powodzenia . W końcu się doczekałaś, dostaniesz swoją ulubiona narkozę
Dasz radę, trzymam mocnoJakoś kiepsko się czuję, mam nadzieję, że serducho wytrzyma te moje rozkosze
mala_Mi 80
A ja właśnie wypiłam okropnego słodkiego gluta bo robię sobie krzywą g-i. Mój pierwszy raz Bleee
mala_Mi 80
Tagitagi
U mnie było plamienie raz krwiste raz brązowe bolał mnie brzuch jak na @ wiec jakoś tak się czułam źleKochane a czy sa jakies objawy ciazy biochemicznej oprocz spadajacej bety? Bo sie zaczynam bac ze nic z tego nie bedzie
chociaż wyniki były dobre no i potem już beta w dół
katarzyna86
No trochę jestem przerażona, że tak się jemu spieszy tym bardziej, że tylko odpoczywam nic nie robię, jedynie pociesza mnie fakt, że młody jest starszy wszystkie wymiary ma na ponad 36+ tc i orientacyjna waga 2900. Dziś mam dzwonić po odbiór skierowania po świętach.No to jak szyjka miekka to faktycznie mozes za chwile zaczac rodzic. Oszczędzaj sie, zwby wytrzymać przynajmniej do tego 37-38 tygodnia.
Napisałam na privA ile potrzebujesz i jaka dawkę?
Wesoła_Aga
w ulotce jest poniżej 25 stopniJeszcze pytanie jak przechowujecie rozpuszczony Menopur, dalej w lodówce?? Mi farmaceutka powiedziała że tak lepiej
mi też proponowali lodówkę ale temperatura pokojowa też OK
A po jakim czasie beta poszla ci w dol3?U mnie było plamienie raz krwiste raz brązowe bolał mnie brzuch jak na @ wiec jakoś tak się czułam źle
chociaż wyniki były dobre no i potem już beta w dół
reklama
Robili mi receptywnosc endometrium. Zaproponował mi to doktor i się skusiłam bo jesteśmy na etapie poszukiwań a dotąd wszystko było ok. Nie mam objawów. Chociaż nie wiem czy z tego nie wynikają mega bolesne okresy które mam takie dopiero od około 7 latRozumiem ze mialas robiona biopsje stad wiesz o stanie zapalnym, mialas jskies objawy ?
Podziel się: