@Cappuccinko1988 powodzenia kochana
reklama
Jeszcze nie wiem, muszę najpierw ma wizytę jakąś jechać. W ogóle nie chcę o tym myśleć...Chyba wiem co czujesz, też mam mega zjazd
Na kiedy planujesz transfer?
A u Ciebie jak przygotowania?
Evela.6
Fanka BB :)
Co jest frodzioszku? Chcesz się nam 'wyplakac'? [emoji8]Ja tez Miałam takie gorsze dni niedawno [emoji2368]Fizycznie dobrze, gorzej psychicznie [emoji3061]. Mam jakiś gorsze dni [emoji3061]
Ojej dziękuję bardzo. Pocieszylas mnieNie bardzo źle poprostu masz ich za mało w macicy a uNK są bardzo ważne głównie na etapie implantacji i wczesnej ciąży. Naszczescie dość łatwo jest je podwyższyć właśnie scratchingiem lub wlewem
nieagatka
Ej, co jest? Czemu Ci tak zle? Czyzby przesilenie wiosenne dawalo Ci w kosc?Jeszcze nie wiem, muszę najpierw ma wizytę jakąś jechać. W ogóle nie chcę o tym myśleć...
A u Ciebie jak przygotowania?
Co pieczesz dobrego?[emoji8][emoji8]
Tagitagi
10 dnia pojechałam na ostania weryfikację ustalona przez klinikę czyli beta 47A po jakim czasie beta poszla ci w dol3?
Następnie 4 dni po tym miałam plamienie to bardziej jak krew ale wiesz raz mniej raz więcej pojechałam do szpitala bo się martwiłam no ale to druga storna medalu te szpitale to masakra
Mój doktor jak do mnie zadzwonił kazał mi opuścić szpital takie miałam uczucie że on wie że już dupa ale nic mi nie mówił tylko mnie zwodził więc trochę kiepskie podejście
Pamiętam tylko tyle że oczyscilam się chyba zarodków i po 3 dniach dostałm miesiączkę taka jak nigdy nie mialam
Trwała krótko 4 dni potoku i reszta takie plamienie może z 3 dni i koniec
Ty musisz wierzyć że się uda
trzymam kciuki za Ciebie no i oczywiście za każdą z Nas
Dostałam na 2 tygodnie kombinację biotrakson 1g, Unidox solutab 100mg, metronidazol, ipozumax. Już jestem po. Lekarz proponował receptywnosc po żeby sprawdzić ale po co? To duży koszt a po za tym jak spytałam czy jeśli nie zaleczy tego stanu to da mi coś jeszcze to powiedział, że nie. Czytałam jednak gdzieś na necie że ten zestaw ma sporą skutecznośćA masz jakieś lecznie ? Jak to wyglada ?
Spoko, muszę sama się ogarnąć . PrzejdzieCo jest frodzioszku? Chcesz się nam 'wyplakac'? [emoji8]Ja tez Miałam takie gorsze dni niedawno [emoji2368]
A Ty jak się czujesz?
reklama
Ja ciągle mam takie zjazdyEj, co jest? Czemu Ci tak zle? Czyzby przesilenie wiosenne dawalo Ci w kosc?
Co pieczesz dobrego?[emoji8][emoji8]
Dziś piekę seromakowca, jakoś mnie olsnilo że tak lubię te ciasto, a piekę je tylko na święta
Podziel się: