reklama
Dzięki za kciuki, jakoś mam negatywne przeczucia do tego wszystkiego i jakoś taka spokojna jestem. Głupie to, ale już myślę jakie badania wykonam przed kolejnym transferem.
Oby Tobie ból głowy szybko przeszedł, ale ten czas leci, jak zaczęłam podczytywac wątek to Ty byłaś zaraz po transferze.
Jejku jak ten czas leci.Pamietam ze mialysmy razem pierwszy transfer.Tobie sie udali mi troche pozniej.Najwazniejsze ze sukcec
Wszystko juz przygotowane do powitania niuni?
U mnie tragedia jesli chodzi o przygotowania bo na wszystko trzeba czekac-meblePoza tym czuje sie taaaka ciezka ale na szczedcie apetyt troche przystopowal.Po swietach mam usg i usg polowkowe wiec 2 razy bede widziala swoj cud❤
Noo, pamiętam... Ważne sie sie udalo
Taak, wszysto już czeka tylko małej sie nie spieszy Ja też sie czuje ciężka, zobaczysz co będzie w 9 miesiacu Ja też mam ostatnie usg w czwartek, wyprosiłam bo chce wiedzieć czy mała jest obrócona główką do dołu żeby nie bylo niespodzianek
Trzymam mocno kciuki, najgorsze jest to czekanie. Mocne kciukiKochane tez bylam dzisiaj na becie i teraz miejsca znaleźć sobie noe moge
Kochane tez bylam dzisiaj na becie i teraz miejsca znaleźć sobie noe moge
Trzymam kciuki
Dzięki za kciuki, jakoś mam negatywne przeczucia do tego wszystkiego i jakoś taka spokojna jestem. Głupie to, ale już myślę jakie badania wykonam przed kolejnym transferem.
Oby Tobie ból głowy szybko przeszedł, ale ten czas leci, jak zaczęłam podczytywac wątek to Ty byłaś zaraz po transferze.
Dziękuję kochana
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze u Ciebie
Evela.6
Fanka BB :)
No nudy u Ciebie nie ma moja droga[emoji6] [emoji8]Loo matko Evela ale mnie duzo w tym kalendarzu! Pojechalam po bandzie z tymi wizytami [emoji2960]
Evela.6
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110][emoji110] Kciuki zaciśnięte!
Kochane tez bylam dzisiaj na becie i teraz miejsca znaleźć sobie noe moge
reklama
Podziel się: