reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane tez bylam dzisiaj na becie i teraz miejsca znaleźć sobie noe moge
To witaj w klubie, bo ja byłam z samego rana na kolejnej becie.. i też nie mogę się na niczym skupić, nie mówiąc o rewolucjach żołądkowych 😜 jeszcze niecałe 3 godziny do wyniku, co to będzie, co to będzie? 🤔

reklama
"Ciekawa teoria"[emoji2358][emoji2358][emoji2358][emoji2358]
Zakladam, ze corki nie szczepisz?[emoji6]
W tamtym tyg mialam rozmowę na ten temat z moja gin. Powiedziała to samo co mysle ja - "jesli ktos boi się sie bardziej szczepionki niz choroby to ma nie po kolei w głowie".
Na temat tego, ze to nie szczepionka sie nie wypowiem. Nie bede sie denerwować [emoji23]

Moja bratowa wlasnie przechodzi covid z 8mym miesiacu ciazy i jest z nia slabo od 2 tyg. Praktycznie nie wstaje, bo nie ma na to sil. Ale przeciez ta choroba nie istnieje, nie ma sie co bac [emoji6][emoji6]
Niestety, im więcej osób negujących istnienie tej choroby i szerzacych panikę nt szczepionki tym dłużej to wszystko będzie trwalo, a co za tym idzie ludzie będą umierać, jak nie przez covid to przez bankructwo i inne poboczne tragedie

Dzięki. Tu nic nie dają ale ja sama zorganizowałam sobie jakieś leki.. To twój duży mniejszy od mojego.. Ja pierdziele ciekawy kiedy to paskudztwo się wchłonie :( Odstawilam narazie heparyne bo chyba ona też pompuje krwiaka wg lekarki ale jakieś sprzeczne informacje do mnie na ten temat docierają.. Wyjaśnię z polskim lekarzem jak już go zobaczę.
Tobie się na brązowo tez oczyszczał?
Miałam akard na początku (profilaktycznie) i odstawiłam go jakoś w 7 tc 🤔
Tak, na brązowo ;) po tym jak się oczyścił około 18 tc to już więcej nie było po nim śladu ☺️

W tamtym tyg mialam rozmowę na ten temat z moja gin. Powiedziała to samo co mysle ja - "jesli ktos boi się sie bardziej szczepionki niz choroby to ma nie po kolei w głowie".
Na temat tego, ze to nie szczepionka sie nie wypowiem. Nie bede sie denerwować [emoji23]

Moja bratowa wlasnie przechodzi covid z 8mym miesiacu ciazy i jest z nia slabo od 2 tyg. Praktycznie nie wstaje, bo nie ma na to sil. Ale przeciez ta choroba nie istnieje, nie ma sie co bac [emoji6][emoji6]
Chciałabym żeby była to teoria 🤷🏼‍♀️
Jesteśmy wolnymi ludźmi, jeżeli chcesz się szczepić proszę bardzo ;)
Tylko radzę samemu się wgłębiać w temat a nie liczyć tylko na lekarzy, którzy są opłacani z koncernów ;)

Koronowirusy są znane od lat 60. Wirus był, jest i będzie :) I nowością nie jest, że się mutuje :)

Chciałabym żeby była to teoria [emoji2372]
Jesteśmy wolnymi ludźmi, jeżeli chcesz się szczepić proszę bardzo ;)
Tylko radzę samemu się wgłębiać w temat a nie liczyć tylko na lekarzy, którzy są opłacani z koncernów ;)

Koronowirusy są znane od lat 60. Wirus był, jest i będzie :) I nowością nie jest, że się mutuje :)
Jesli pozwolisz bede miec mimo wszystko wieksze zaufanie do mojej lekarki, ktora mnie nie zawiodła nigdy niz do wiedzy z czeluści internetu opartej na teoriach spiskowych [emoji4]

Ja szczepiłam się podczas karmienia piersią, nie pojmuje przeciwników .....ile jeszcze mamy siedzieć w domu?

reklama
Do góry