To witaj w klubie, bo ja byłam z samego rana na kolejnej becie.. i też nie mogę się na niczym skupić, nie mówiąc o rewolucjach żołądkowych jeszcze niecałe 3 godziny do wyniku, co to będzie, co to będzie?Kochane tez bylam dzisiaj na becie i teraz miejsca znaleźć sobie noe moge
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Niestety, im więcej osób negujących istnienie tej choroby i szerzacych panikę nt szczepionki tym dłużej to wszystko będzie trwalo, a co za tym idzie ludzie będą umierać, jak nie przez covid to przez bankructwo i inne poboczne tragedie"Ciekawa teoria"[emoji2358][emoji2358][emoji2358][emoji2358]
Zakladam, ze corki nie szczepisz?[emoji6]
W tamtym tyg mialam rozmowę na ten temat z moja gin. Powiedziała to samo co mysle ja - "jesli ktos boi się sie bardziej szczepionki niz choroby to ma nie po kolei w głowie".
Na temat tego, ze to nie szczepionka sie nie wypowiem. Nie bede sie denerwować [emoji23]
Moja bratowa wlasnie przechodzi covid z 8mym miesiacu ciazy i jest z nia slabo od 2 tyg. Praktycznie nie wstaje, bo nie ma na to sil. Ale przeciez ta choroba nie istnieje, nie ma sie co bac [emoji6][emoji6]
Ruda08
Miałam akard na początku (profilaktycznie) i odstawiłam go jakoś w 7 tcDzięki. Tu nic nie dają ale ja sama zorganizowałam sobie jakieś leki.. To twój duży mniejszy od mojego.. Ja pierdziele ciekawy kiedy to paskudztwo się wchłonie Odstawilam narazie heparyne bo chyba ona też pompuje krwiaka wg lekarki ale jakieś sprzeczne informacje do mnie na ten temat docierają.. Wyjaśnię z polskim lekarzem jak już go zobaczę.
Tobie się na brązowo tez oczyszczał?
Tak, na brązowo po tym jak się oczyścił około 18 tc to już więcej nie było po nim śladu
Aduś16
Dzieki.. Pfiuuu to jest szansa ze po tych brązowych brudach się zmniejszy... ja mam 17tc a czytam ze 90% znika do 20tc.. Oby tak było!Miałam akard na początku (profilaktycznie) i odstawiłam go jakoś w 7 tc
Tak, na brązowo po tym jak się oczyścił około 18 tc to już więcej nie było po nim śladu
Ruda08
Chciałabym żeby była to teoria"Ciekawa teoria"[emoji2358][emoji2358][emoji2358][emoji2358]
W tamtym tyg mialam rozmowę na ten temat z moja gin. Powiedziała to samo co mysle ja - "jesli ktos boi się sie bardziej szczepionki niz choroby to ma nie po kolei w głowie".
Na temat tego, ze to nie szczepionka sie nie wypowiem. Nie bede sie denerwować [emoji23]
Moja bratowa wlasnie przechodzi covid z 8mym miesiacu ciazy i jest z nia slabo od 2 tyg. Praktycznie nie wstaje, bo nie ma na to sil. Ale przeciez ta choroba nie istnieje, nie ma sie co bac [emoji6][emoji6]
Jesteśmy wolnymi ludźmi, jeżeli chcesz się szczepić proszę bardzo
Tylko radzę samemu się wgłębiać w temat a nie liczyć tylko na lekarzy, którzy są opłacani z koncernów
Koronowirusy są znane od lat 60. Wirus był, jest i będzie I nowością nie jest, że się mutuje
nieagatka
Jesli pozwolisz bede miec mimo wszystko wieksze zaufanie do mojej lekarki, ktora mnie nie zawiodła nigdy niz do wiedzy z czeluści internetu opartej na teoriach spiskowych [emoji4]Chciałabym żeby była to teoria [emoji2372]
Jesteśmy wolnymi ludźmi, jeżeli chcesz się szczepić proszę bardzo
Tylko radzę samemu się wgłębiać w temat a nie liczyć tylko na lekarzy, którzy są opłacani z koncernów
Koronowirusy są znane od lat 60. Wirus był, jest i będzie I nowością nie jest, że się mutuje
motylek24
Ja szczepiłam się podczas karmienia piersią, nie pojmuje przeciwników .....ile jeszcze mamy siedzieć w domu?"Ciekawa teoria"[emoji2358][emoji2358][emoji2358][emoji2358]
reklama
Ale pięknieBeta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Dziś 11 dpt. Podane dwie morule z czwartej doby.
Podziel się: