Intralipid też na NK na pewnoA intralipid na co jest. To accofil na duże NK, tak?
Już mi się to wszystko pierdzieli w głowie
reklama
To może być prawda. Ale zrobi ci to badanie, tak? Pobierze wycinek?Mi mówi że z krwi i tak nie oddaja tego co jest w macicy jeśli chodzi o NK
@szakszuka ???
Myślę o tobie
Myślę o tobie
Coffe18
Fanka BB :)
@Madlene83 @szakszuka powodzonka
W mojej klinicy normalnie dzwonią w niedzielę jeśli chodzi o zarodki, ale jak to jest w innych, to nie wiem
Trzymam ogromne kciuki by to był właśnie ten który da upragnioną ciazeZostała nam tylko/aż 1 bardzo ładna ekspandująca blastocysta z nasienia dawcy. Cieszę się że jest ale tym samym dołączam do grona dziewczyn "ostatniej szansy".
Pgta nie robimy, bo wszyscy zgodnie uważamy że nie ma sensu.
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Ja podchodziłam na naturalnymDziewczyny, widzę że Wy częściej podchodzicie do transferów na sztucznych cyklach, ja zawsze miałam na naturalnym. Od czego to zależy? Czy któraś z Was podgodzila na naturalnym, czy komuś się udało na takim cyklu?
Mam córkę z takiego transferu.
Teraz jestem też na naturalnym i w czwartek beta a test już mam II kreski
annemarie
Fredzia,we krwi mozesz miec w normie,te ktore siedza w endo juz nie.Ale to juz zesmy dyskutowalyTrochę to dziwne że ten lekarz bez badań już jest taki pewny swojego . Moja "macica" też odrzuca zarodki i NK mam w normie, choć tylko z krwi badałam.
Ale lekarz zalecił ci accofil dopiero po wynikach badań ,tak? A nie że chce dać w ciemno?
Dlaczego nie używasz przecinków? Bez obrazy, tak tylko pytam, bo ciężko się czyta
Coffe18
Hej jestem w podobnej sytuacji tzn my już wszystkie badania mamy porobione i czekamy na piątkowa decyzje i już konkrety co do stymulacji i całej reszty . Poszukajcie odpowiadającej wam kliniki i lekarza (my dużo czytaliśmy , opiniami tez się sugerowaliśmy) . Zależy gdzie u was problem leży . Ale na spokojnie idźcie na 1 wizytę porozmawiajcie . Lekarz wam wszystko przedstawi . Pytajcie dużo jak macie wątpliwości jakieś - oni biorą gruba kasę za to żeby Wam pomóc . Każda z nas tutaj ma inny przypadek ale to samo marzenie .Mam prośbę o wskazówki dla osoby, która pierwszy raz podchodzi do całej procedury in vitro Na co warto zwrócić uwagę, jak się przygotować, cokolwiek, co chciałybyście usłyszeć, jak Wy zaczynałyście i wiecie, że pomogłoby Wam to, żeby było mniej stresu i bardziej świadoma głowa
Tagitagi
Ja wiem rozumiemBo wiesz, fajnie że lekarz kumaty i szuka przyczyny, ale accofil to nie jest paracetamol żeby go przepisywać na zaś . Dziwne to
Miałaś tylko jeden transfer, tak? A powiedz, co dotychczas badalaś?
Przepraszam, jak przegapiłam
A bierzesz coś na wysokie TSH?
tak jeden i ciąża biochemiczna podane 2 blastki wszystko to co potrzebne do zabiegu plus kariotyp
ja ogólnie nie mam żadnych chorób tylko tarczyca Hashimoto i to wszytko tak mi mówił żadnych przeciwwskazań
Dlatego po biochemicznej powiedział mi o tym accofilu i receptywnosci i to wszystko
Wiesz ja sam nie wiem co myśleć niby wszystko ok a jednak nie
reklama
Tagitagi
Mi zrobi cały zabieg receptywnosci czyli wszytko z niego wyjdzie NK i czy jest okno implantacyjneTo może być prawda. Ale zrobi ci to badanie, tak? Pobierze wycinek?
Pewnie dopiero wtedy może zmienić swoje działanie
Podziel się: