reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bo wiesz, fajnie że lekarz kumaty i szuka przyczyny, ale accofil to nie jest paracetamol żeby go przepisywać na zaś 🤔. Dziwne to🤔
Miałaś tylko jeden transfer, tak? A powiedz, co dotychczas badalaś?
Przepraszam, jak przegapiłam 🤔
A bierzesz coś na wysokie TSH?
na TSH biorę letrox 150 ale muszę kontrolować co 2 tygodnie pewnie ze względu na stres mintaj rośnie 😔

reklama
A mi dziś Mężu powiedział że nie ma na co czekać 😍 zobaczymy tylko co zmieni się po 5 kwietnia, z covidem tutaj. Jak nie wezmą Polski na czerwoną listę krajów, z których po powrocie jest kwarantanna w hotelu, to mam bookowac bilety i może jeszcze maj/ czerwiec podejdziemy do stymulacji. Tak się cieszę, nie chciałam Męża naciskać, bo mało o tym mówił, a tu taka niespodzianka 😍

A mozesz napisac który lekarz Invicta zlecił Ci zastrzyki podskórne z accofil i na podstawie czego? Oni nie badaja KIR....
Co to jest kir ? Wole nie podawać danych nie chce mu zaszkodzić nie bądź zła 😊ale tak mi zalecił może widzi ogólnie po wynikach może to go zastanawia nie mam pojęcia
A co to aż takie dziwne że każdy się dziwi wasi lekarze nie dają tego ?

reklama
Co to jest kir ? Wole nie podawać danych nie chce mu zaszkodzić nie bądź zła 😊ale tak mi zalecił może widzi ogólnie po wynikach może to go zastanawia nie mam pojęcia
A co to aż takie dziwne że każdy się dziwi wasi lekarze nie dają tego ?
Ja lecze się w Gdanskiej Invicta od wielu lat i przerobiłam tam większość z nich. Żaden nie popierał leczenia wg Pasnika m.in.podawanie accofilu podskórne wiec mnie to zdziwiło skąd ta zmiana.. Ja podchodzilam na zaleceniach P.w Invicta ale ogólnie byki 'obrażeni' że z zaleceniami immunologa.. KIR to badanie genetyczne, z którego wynika czy accofil podskornie może pomóc czy jest zbędny.. Dlatego dziwie się że tak w ciemno.. Po accofilu powinno się też badać morfologię i korygować dawki ewentualnie

Do góry