Pamiętaj, jak będzie za dużo dziecioków to ja chętna8 dojrzałych jednak lubię długo i delikatnie
reklama
Ja też miałam długooo i delikatnie i też było git8 dojrzałych jednak lubię długo i delikatnie
Piękny wynik! Niech się teraz ładnie zapłodnia8 dojrzałych jednak lubię długo i delikatnie
Tagitagi
Fanka BB :)
A dlatego że jestem w pracy i ciężko mi pisaćTrochę to dziwne że ten lekarz bez badań już jest taki pewny swojego . Moja "macica" też odrzuca zarodki i NK mam w normie, choć tylko z krwi badałam.
Ale lekarz zalecił ci accofil dopiero po wynikach badań ,tak? A nie że chce dać w ciemno?
Dlaczego nie używasz przecinków? Bez obrazy, tak tylko pytam, bo ciężko się czyta
Zalecił mi tak ponieważ mam duże problemy z tarczyca Hashimoto, bardzo szybko wzrasta TSH i może dlatego tak powiedział
Może to jakieś przeciwciała
Teraz może się dowiem więcej lecz żadnych badań nie mam robić chyba że teraz się coś zmieni
Może co innego mu wpadnie do głowy
Szczerze to mętlik mam większy jak od niego wyjdę bo sam nie wiem co myśleć
Dr jest bardzo dobry wszystko wyjaśni tylko tak racja że oni sami nie wiedzą dlaczego tak się dzieje
To ja póki co transfer się udał, dziś 13dpt ale takie objawy nie zawsze muszą zwiastować ciąże i nie ma co się napalaćHej dziewczyny jest ktoś teraz po transferze ??? Macie może jakieś objawy np był brzucha tak jak na okres , wzdęcia itp ?? Może są dziewczyny które miały takie objawy i są w ciąży ?
Super8 dojrzałych jednak lubię długo i delikatnie
Tagitagi
Fanka BB :)
Mi mówi że z krwi i tak nie oddaja tego co jest w macicy jeśli chodzi o NKTrochę to dziwne że ten lekarz bez badań już jest taki pewny swojego . Moja "macica" też odrzuca zarodki i NK mam w normie, choć tylko z krwi badałam.
Ale lekarz zalecił ci accofil dopiero po wynikach badań ,tak? A nie że chce dać w ciemno?
Dlaczego nie używasz przecinków? Bez obrazy, tak tylko pytam, bo ciężko się czyta
reklama
Bo wiesz, fajnie że lekarz kumaty i szuka przyczyny, ale accofil to nie jest paracetamol żeby go przepisywać na zaś . Dziwne toA dlatego że jestem w pracy i ciężko mi pisać
Zalecił mi tak ponieważ mam duże problemy z tarczyca Hashimoto, bardzo szybko wzrasta TSH i może dlatego tak powiedział
Może to jakieś przeciwciała
Teraz może się dowiem więcej lecz żadnych badań nie mam robić chyba że teraz się coś zmieni
Może co innego mu wpadnie do głowy
Szczerze to mętlik mam większy jak od niego wyjdę bo sam nie wiem co myśleć
Dr jest bardzo dobry wszystko wyjaśni tylko tak racja że oni sami nie wiedzą dlaczego tak się dzieje
Miałaś tylko jeden transfer, tak? A powiedz, co dotychczas badalaś?
Przepraszam, jak przegapiłam
A bierzesz coś na wysokie TSH?
Podziel się: