reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny jest ktoś teraz po transferze ??? Macie może jakieś objawy np był brzucha tak jak na okres , wzdęcia itp ?? Może są dziewczyny które miały takie objawy i są w ciąży ?

Trochę to dziwne że ten lekarz bez badań już jest taki pewny swojego 🤔. Moja "macica" też odrzuca zarodki i NK mam w normie, choć tylko z krwi badałam.
Ale lekarz zalecił ci accofil dopiero po wynikach badań ,tak? A nie że chce dać w ciemno?
Dlaczego nie używasz przecinków? Bez obrazy, tak tylko pytam, bo ciężko się czyta 🙃
A dlatego że jestem w pracy i ciężko mi pisać😊
Zalecił mi tak ponieważ mam duże problemy z tarczyca Hashimoto, bardzo szybko wzrasta TSH i może dlatego tak powiedział
Może to jakieś przeciwciała
Teraz może się dowiem więcej lecz żadnych badań nie mam robić chyba że teraz się coś zmieni
Może co innego mu wpadnie do głowy
Szczerze to mętlik mam większy jak od niego wyjdę bo sam nie wiem co myśleć
Dr jest bardzo dobry wszystko wyjaśni tylko tak racja że oni sami nie wiedzą dlaczego tak się dzieje

Hej dziewczyny jest ktoś teraz po transferze ??? Macie może jakieś objawy np był brzucha tak jak na okres , wzdęcia itp ?? Może są dziewczyny które miały takie objawy i są w ciąży ?
To ja 😁 póki co transfer się udał, dziś 13dpt ale takie objawy nie zawsze muszą zwiastować ciąże i nie ma co się napalać ☺️

Dziewczyny, widzę że Wy częściej podchodzicie do transferów na sztucznych cyklach, ja zawsze miałam na naturalnym. Od czego to zależy? Czy któraś z Was podgodzila na naturalnym, czy komuś się udało na takim cyklu?

Trochę to dziwne że ten lekarz bez badań już jest taki pewny swojego 🤔. Moja "macica" też odrzuca zarodki i NK mam w normie, choć tylko z krwi badałam.
Ale lekarz zalecił ci accofil dopiero po wynikach badań ,tak? A nie że chce dać w ciemno?
Dlaczego nie używasz przecinków? Bez obrazy, tak tylko pytam, bo ciężko się czyta 🙃
Mi mówi że z krwi i tak nie oddaja tego co jest w macicy jeśli chodzi o NK

reklama
A dlatego że jestem w pracy i ciężko mi pisać😊
Zalecił mi tak ponieważ mam duże problemy z tarczyca Hashimoto, bardzo szybko wzrasta TSH i może dlatego tak powiedział
Może to jakieś przeciwciała
Teraz może się dowiem więcej lecz żadnych badań nie mam robić chyba że teraz się coś zmieni
Może co innego mu wpadnie do głowy
Szczerze to mętlik mam większy jak od niego wyjdę bo sam nie wiem co myśleć
Dr jest bardzo dobry wszystko wyjaśni tylko tak racja że oni sami nie wiedzą dlaczego tak się dzieje
Bo wiesz, fajnie że lekarz kumaty i szuka przyczyny, ale accofil to nie jest paracetamol żeby go przepisywać na zaś 🤔. Dziwne to🤔
Miałaś tylko jeden transfer, tak? A powiedz, co dotychczas badalaś?
Przepraszam, jak przegapiłam 🤔
A bierzesz coś na wysokie TSH?

Do góry