reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem tylko mało czytam bo przy niunia duuuuzo do zrobienia i ciągle badania wizyty itd no j wykorzystujesz każdy moment na sen :) kochana ja źle miałam cc bo mialam krwotok i wogole cyrki swiata a blizne na csly brzuch. Nie spodziewalam die ze tsk ciezko bede to przechodzic najgorsze bhlo to ze nawet po spionizowaniy nardzo ciezko wstawalo mi die z lozka a mala mialam przy sobie wiec jakoś niej wstawiłam to płakałam że nie potrafię szybciej i nawet trzymanie na stojąco było mało możliwe ta blizna cały czas wymuszają ode mnie pozycje zgieta w pół bo jednak jest bardzo duża i jak lekarz tłumaczył to jest prawdziwa operacja i w brzuchu masz dziurę ale tak było przez dwa dni teraz z dnia na dzień jest dużo lepiej i już naprawdę dobrze soviecradze. Z kolei przez 10 godzin rodzilam też naturalnie i najgorsze dla mnie bklo to jak przy pełnych skurczach i założonym Cewnik i lekarz ręcznie badal mi szynkę i otwarcie KOSZMAR nie wiem co gorsze bo samego cięcia nie czułam ale w trakcie lecialam na łeb na szyję A la jak tylko mała wyjeli tak adrenalina zrobiła swoje :) ciężki wybór poród ogólnie jest hmmm ciężki:) ale później podobno o wszystkim zapominasz ja o bólu zapomnę napewno ale przeżyć nigdy :) chyba też zdecydowała bym się ponownie na cc ale taka planowana niestety tego jak widac u mnie nigdy nie przewidzisz :)
Kochana dzielna kobieta z ciebie. Brzegi blizny pięknie sie zrosną i zostanie maleńka szramka. W pół zgięta niestety chwilke będziesz chodzić, pionozacja zgadzam sie dramat ale z każdym dniem będzie tylko lepiej;) o tym bolu tez szybko zapomnisz. Uważaj na kochanie o śmianie sie na głos bo będzie tez bolało;)
Zdrówka dla was Dziewczynki 💐💐

Dziewczyny. Nie wiem jakim cudem ja to zrobilam ale nie umiem liczyc 🙈🙊 przed chwila rozmawialam z kliniką i wyszlo tak przypadkiem, ze mam jeszcze 4 a nie 3 blastocysty!!!! Znalazlo sie jedno dziecko 🤪🤪🤪 nie wiem jak ja to policzylam ostatnio po badaniach... nie mam pojecia ale czuje sie jakbym w totka wygrala 😍😍😍
Dobre, matka o dziecioku zapomniała 😂🤪
Zagraj w totka 😁

Zobaczymy. Dostałam okres po nieudanym transferze, jutro wizyta ciekawe co dalej czy pozwoli mi podejść do crio w tym cyklu. Zapytam tez o przeciwciała co on na to.
A COVID przeszłam lekko. W miarę. Choć po drodze miałam wypadek i miałam szyta nogę stad może nie skupiłam sie na swoim złym samopoczuciu 😂
To oby pozwolil ;)
Mysle, ze ta noga Cie zajela 😂

Ciekawe czy po szczepieniu też będą wymagać testu. Paranoja z tym covid, jeszcze tyle kasy trzeba płacić za te testy.
Ja przy obecnej stymulacji musiałabym około 5 razy wjechać do Czech. Oni nie wymagają testu na wjazd do 12h ale żeby wrócić do Polski i nie mieć kwarantanny to już trzeba mieć i nie starszy niż 48 h. Poddałam się i żeby tyle nie płacić ( bo 2 osoby) zostaliśmy w Cz. I od ponad tygodnia oglądam czeską telewizję 🥴 🙈🙉

reklama
Do góry