Z tego co mi wiadomo to ankieta wystarczała przed tym gdy Polska w całości stała sie czerwona strefa. Po tym czasie wprowadzili wymóg testów.Interes z tego mają. I tak robią więc dodatkowo na pacjentach zarabiają.
W wielu klinikach wystarczy ankieta
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
No właśnie już pisałam że musi dopytać. W Invicta robili mi z krwi na przeciwciała. Chyba każda klinika ma swoje wytyczneA mozna inne? U mnie powiedzieli ze tylko pcr z nosa
Wesoła_Aga
Aga, ty masz 1,20m w butach, to wiele cię tam dźwigać nie musieli . Któryś przerzucił cię sobie przez ramię i po kłopocie
Oho zazdro po ciebie pewnie musieli dzwonić po posiłki ;P i wcale nie mówie o schabowym!
Kochana dzielna kobieta z ciebie. Brzegi blizny pięknie sie zrosną i zostanie maleńka szramka. W pół zgięta niestety chwilke będziesz chodzić, pionozacja zgadzam sie dramat ale z każdym dniem będzie tylko lepiej o tym bolu tez szybko zapomnisz. Uważaj na kochanie o śmianie sie na głos bo będzie tez bolałoJestem tylko mało czytam bo przy niunia duuuuzo do zrobienia i ciągle badania wizyty itd no j wykorzystujesz każdy moment na sen kochana ja źle miałam cc bo mialam krwotok i wogole cyrki swiata a blizne na csly brzuch. Nie spodziewalam die ze tsk ciezko bede to przechodzic najgorsze bhlo to ze nawet po spionizowaniy nardzo ciezko wstawalo mi die z lozka a mala mialam przy sobie wiec jakoś niej wstawiłam to płakałam że nie potrafię szybciej i nawet trzymanie na stojąco było mało możliwe ta blizna cały czas wymuszają ode mnie pozycje zgieta w pół bo jednak jest bardzo duża i jak lekarz tłumaczył to jest prawdziwa operacja i w brzuchu masz dziurę ale tak było przez dwa dni teraz z dnia na dzień jest dużo lepiej i już naprawdę dobrze soviecradze. Z kolei przez 10 godzin rodzilam też naturalnie i najgorsze dla mnie bklo to jak przy pełnych skurczach i założonym Cewnik i lekarz ręcznie badal mi szynkę i otwarcie KOSZMAR nie wiem co gorsze bo samego cięcia nie czułam ale w trakcie lecialam na łeb na szyję A la jak tylko mała wyjeli tak adrenalina zrobiła swoje ciężki wybór poród ogólnie jest hmmm ciężki ale później podobno o wszystkim zapominasz ja o bólu zapomnę napewno ale przeżyć nigdy chyba też zdecydowała bym się ponownie na cc ale taka planowana niestety tego jak widac u mnie nigdy nie przewidzisz
Zdrówka dla was Dziewczynki
mala_Mi 80
Dobre, matka o dziecioku zapomniałaDziewczyny. Nie wiem jakim cudem ja to zrobilam ale nie umiem liczyc przed chwila rozmawialam z kliniką i wyszlo tak przypadkiem, ze mam jeszcze 4 a nie 3 blastocysty!!!! Znalazlo sie jedno dziecko nie wiem jak ja to policzylam ostatnio po badaniach... nie mam pojecia ale czuje sie jakbym w totka wygrala
Zagraj w totka
Orchidea33
To oby pozwolilZobaczymy. Dostałam okres po nieudanym transferze, jutro wizyta ciekawe co dalej czy pozwoli mi podejść do crio w tym cyklu. Zapytam tez o przeciwciała co on na to.
A COVID przeszłam lekko. W miarę. Choć po drodze miałam wypadek i miałam szyta nogę stad może nie skupiłam sie na swoim złym samopoczuciu
Mysle, ze ta noga Cie zajela
Orchidea33
To byloby cudownie! Bo sa dużo tansze inne testy... moze zmienili zdanieDziś pierwszy raz do nich dzwoniłam to powiedzieli że każdy test na covid uznają chyba że coś źle zrozumiałam bo miałam cała liste pytań i nie nadążyłam zapisywać odpowiedzi [emoji13][emoji13][emoji13]
PotrzebujeCudu
W obecnej klinice miałam transfer w styczniu i wystarczyło ankiete wypełnic Troche mnie powtarzanie tego testu zniecheciło do gyncentumZ tego co mi wiadomo to ankieta wystarczała przed tym gdy Polska w całości stała sie czerwona strefa. Po tym czasie wprowadzili wymóg testów.
mala_Mi 80
Ja przy obecnej stymulacji musiałabym około 5 razy wjechać do Czech. Oni nie wymagają testu na wjazd do 12h ale żeby wrócić do Polski i nie mieć kwarantanny to już trzeba mieć i nie starszy niż 48 h. Poddałam się i żeby tyle nie płacić ( bo 2 osoby) zostaliśmy w Cz. I od ponad tygodnia oglądam czeską telewizjęCiekawe czy po szczepieniu też będą wymagać testu. Paranoja z tym covid, jeszcze tyle kasy trzeba płacić za te testy.
reklama
PotrzebujeCudu
Jutro chyba jeszcze raz zadzwonie i się upewnie bo nie chciałabym Cię w błąd wprowadzic [emoji6]To byloby cudownie! Bo sa dużo tansze inne testy... moze zmienili zdanie
Podziel się: