reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny. Nie wiem jakim cudem ja to zrobilam ale nie umiem liczyc 🙈🙊 przed chwila rozmawialam z kliniką i wyszlo tak przypadkiem, ze mam jeszcze 4 a nie 3 blastocysty!!!! Znalazlo sie jedno dziecko 🤪🤪🤪 nie wiem jak ja to policzylam ostatnio po badaniach... nie mam pojecia ale czuje sie jakbym w totka wygrala 😍😍😍

reklama
Dziewczyny. Nie wiem jakim cudem ja to zrobilam ale nie umiem liczyc 🙈🙊 przed chwila rozmawialam z kliniką i wyszlo tak przypadkiem, ze mam jeszcze 4 a nie 3 blastocysty!!!! Znalazlo sie jedno dziecko 🤪🤪🤪 nie wiem jak ja to policzylam ostatnio po badaniach... nie mam pojecia ale czuje sie jakbym w totka wygrala 😍😍😍
Totka puść ;)

Ogólnie mamy przerąbane z tym rozbieraniem tudzież ubieraniem.
Jeszcze moją zmorą są buty.....kuwa co z nimi robicie, gdzie stawiacie, a może w butach ładujecie się na fotel 😂😂😂
Ps wiem są jednorazowe ochraniacze na stopy, ostatnio nie mam szczęścia i ciągle brakuje😜
Buty jak jestem na wizycie zostawiam w toalecie która jest w gabinecie tam zakładam spodnieczke i ochraniacze na skarpetki 😂

O widzisz muszę upatrzyć sobie jakąś miejscówkę 😂😂😂 ostatnio buty ustawiłam przed fotelem....potem przestawilam obok uznając że lekarz potknie się podcza badania i jeszcze coś za głęboko wyląduje 😂😂😂
Ka transfer miałam na sali operacyjnej dokładnie tam gdzie punkcję miałam święta zamykana szafeczke na ciuszki butki i torebkę. Pełen komfort ☺️

na fotelu ginekologicznym

nie schodziłam sama - siedziałąm na fotelu rozkraczona a obudziłam się na łóżku

laski jak wy się transportowałyście z tych foteli to ja nie wiem !

Mnie jakos sami dowlekli :D
U mnie to jest takie łóżko operacyjne z dostawianymi podnóżkami kończą zabieg i pewnie musza tylko do gory trochę podciągnąć podnóżki zabierają i rozkładają druga cześć lozka pod nogi ☺️

reklama
Do góry