reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak czesto w Waszych klinikach trzeba powtarzac test na covid? Bo dziś dzwoniłam na nowej kliniki do której moze sie przeniose, jeszcze nie zdecydowałam i test 300zł i ważny tylko miesiac [emoji20][emoji20][emoji20] Jak by mało to wszystko kosztowało to jeszcze test na covid [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
U mnie tak jest, test ważny miesiąc, ale ja robiłam 5 dni przed kriotransferem. Nz wizyty, badania nie musiałam mieć testu. Nie wiem jak przed rozpoczęciem stymulacji i punkcja jest.

na fotelu ginekologicznym

nie schodziłam sama - siedziałąm na fotelu rozkraczona a obudziłam się na łóżku

laski jak wy się transportowałyście z tych foteli to ja nie wiem !

Mnie jakos sami dowlekli :D
Aga, ty masz 1,20m w butach, to wiele cię tam dźwigać nie musieli 😜. Któryś przerzucił cię sobie przez ramię i po kłopocie 😜

reklama
Omg ale mam stresa przed jutrem 😔😔😔 Boje się że już beta będzie 0.... Seriooo 😔 no jak może być dobrze jak od jakiegoś czasu tylko pech mnie otacza 😔😔😔 właśnie dostałam telefon że moja ciocie pokonał covid 😔😔😔😔 mam mega dola... Serioooo 😭😭😭 przecież nie narysuje sibie wysokiej bety..
Mam nadzieję że wynik będzie jednak inny niż przewiduje, ale szczeze w to wątpię bo był naprawdę maly wczoraj i nie daje sobie szans... 😔😔😔😔
Przykro mi z powodu cioci.
Mi też jest zawsze ciężko myśleć pozytywnie, ale u Ciebie coś ruszyło więc może rzeczywiście masz leniuszkaa w brzuszku i jutro Cię zaskoczy. Trzymam.mocno kciuki✊

Do góry