PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Gyncentrum KrakówJaka klinika ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gyncentrum KrakówJaka klinika ???
Miałam wziełam 2 morule w sobotę. Jedną 4.2.2 blastkę potrzymali do niedzieli i zamrozili
Ja musiałem teraz 2 razy robić. Przed stymulacją i przed transferem mąż miał biopsję też test na covid więc poszło 900 Pln ;(.Gyncentrum Kraków
Niewiem , miałam ovitrell przy punkcji i potem przy transferze pewnie z 2 tyg będzie schodziło.Kiedy robisz betę? [emoji6][emoji110]
Jakie suplementy brałaś na takie super komóreczki?Miałam 5 komórek, 3 dojrzałe więc 100 %
Boszzzz, ja na żywo też jestem wstydziocha . Tylko tutaj zgrywam cwaniakaodslonilam.sie nieco, wstydliwa jestem
U mnie tak jest, test ważny miesiąc, ale ja robiłam 5 dni przed kriotransferem. Nz wizyty, badania nie musiałam mieć testu. Nie wiem jak przed rozpoczęciem stymulacji i punkcja jest.Jak czesto w Waszych klinikach trzeba powtarzac test na covid? Bo dziś dzwoniłam na nowej kliniki do której moze sie przeniose, jeszcze nie zdecydowałam i test 300zł i ważny tylko miesiac [emoji20][emoji20][emoji20] Jak by mało to wszystko kosztowało to jeszcze test na covid [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Ja musiałam brać Prenatal Uno, mój Partner Prosper MJakie suplementy brałaś na takie super komóreczki?
Aga, ty masz 1,20m w butach, to wiele cię tam dźwigać nie musieli . Któryś przerzucił cię sobie przez ramię i po kłopociena fotelu ginekologicznym
nie schodziłam sama - siedziałąm na fotelu rozkraczona a obudziłam się na łóżku
laski jak wy się transportowałyście z tych foteli to ja nie wiem !
Mnie jakos sami dowlekli
Przykro mi z powodu cioci.Omg ale mam stresa przed jutrem Boje się że już beta będzie 0.... Seriooo no jak może być dobrze jak od jakiegoś czasu tylko pech mnie otacza właśnie dostałam telefon że moja ciocie pokonał covid mam mega dola... Serioooo przecież nie narysuje sibie wysokiej bety..
Mam nadzieję że wynik będzie jednak inny niż przewiduje, ale szczeze w to wątpię bo był naprawdę maly wczoraj i nie daje sobie szans...