Evela.6
Fanka BB :)
Przykro mi [emoji3064] oby ten ostatni zarodek z Wami zostal! [emoji110][emoji110][emoji110]Beta 2,2 nie ma niespodzianki [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi [emoji3064] oby ten ostatni zarodek z Wami zostal! [emoji110][emoji110][emoji110]Beta 2,2 nie ma niespodzianki [emoji20]
Mamy jedna blastke 4 bb, chciałabym podejść od razu do transferu może z tym embryoglu.
DziękujęInvimed dr Dorota Kusnierczak. 2 procedura , 3 transfer, 7+1
Tak będzieTak bym sobie życzyła
Mieliśmy łącznie tylko dwie blastki.... bo reszta padła po 3 dobiePrzykro mi [emoji3064] oby ten ostatni zarodek z Wami zostal! [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja w ogole nie miałam ochoty tej kolejnej bety robić bo wiedziałam co będziePrzykro mi ja mialam podobnie, niby człowiek jak wcześniej sprawdzał wie na co sie przygotować, ale jednak zawsze jest mała nadzieja i ponowne rozczarowanie.
Hejka. Ja jutro robie 3weryfikacje Ale jakoś tak nadzieji mi brak@Tysiajm08 jeny wiadomo coś ? Tak się w Was wkręciłam ze nie mogę się doczekać dobrych informacji
5 zarodków, pi
Przykro mi kochanaBeta 2,2 nie ma niespodzianki