Nie masz sie czego bać Ciesz sie, ze poznasz swoją malutka córeczkęDziewczyny w pn na 100 procent ciecie jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
reklama
W Gdańsku są do niej dtraszne terminy.Będę dopiero z wynikami, tak w Gdańsku jest dr Suchanek. Koleżanka u niej była (poza Invicta) i bardzo sobie chwaliła bo z jej zaleceniami za 3 podejściem im się udało.
Przyjmuje też w sanitasie. Robi teleporady. Jak coś daj znać, podpowiem ci gdzie szukać
bazylia128
Fanka BB :)
Okej staram sieTak, tak obie rodzicie z Anią w poniedziałek
Monia Ty nie panikuj !! Czekałaś na ten dzień tyle czasu, ciesz się i nie analizuj każdej sekundy cesarki
Margoolcia
Bardzo nie chce CC. No ale zobaczymy. Tak będzie jak lekarz zdecyduje. Jeśli nic się samo nie zadzieje to nie będzie wywoływania. Prawda jest jednak że te szacunkowe wagi nie zawsze są zgodne z faktem. Sama jestem ciekawa ile będzie ważył. Ubranka do szpitala zabieram na 62.A jesli nie urodzisz przed terminem to mimo takiej wagi lekarz nie ma oporow przed sn?
Bo to moze jeszcze ponad 3tyg potrwac, a to oznaczaloby ponad 4,5kg chlopa [emoji79][emoji79][emoji79]
Bardzo jestem ciekawa z jaka waga sie finalnie urodzi.
Pierwsza ciąża poród naturalny, ale przy bliźniakach jest inaczej. Ryzyko jest wyższe, ze coś pójdzie nie tak i dlatego mówią już o CC. Gdybym się uparła mogłabym rodzic naturalnie, pod warunkiem ze dzieci będą ułożone idealnie czyli główka w dół a nie miednicowo itp.Mam pytanie, a jak rodziłas syna miałaś cc czy naturalnie?
Kochana nie mysl o tym.Pomysl ze juz w poniedzialek zobaczysz ten cud na wlssne oczy,ze ja przytulisz.Jak na nia spojrzysz to nie bedziesz oamietac cesarki yylko bedziesz patrzyls w przyszlosc.No i ten cud bedziesz muec w ramionach❤Dziewczyny w pn na 100 procent ciecie jak sie dowiedzialam to troche peklam i teraz ja troche porykuje tak sie boje ale musze dac rade - juz mam podobno rozwarcie na opuszek palca ale powiedzial ze to dobrze
Ruda08
Dziewczyny widzę, że immunologia na tapecie. Także mam pytanie a bardziej pytania
- przed ciąża sprawdziłam immunologie i w całym gąszczu wyników wyszła mi mutacja MTHFR i wysokie NK - 23%
- zmieniłam kwas foliowy na metylowany i b complex także metylowany
- na NK dostałam Metypred 16 mg. Brałam go chyba z 5-6 tyg i NK spadły na 9 %
- 3 transfer po zaleceniam immuno- biochemiczna (sierpień)
- we wrześniu histeroskopia - czysto
- październik stymulacja, punkcja
- listopad 4 transfer - udany
Miałam transfer odroczony, bo miałam hiperkę. Brałam cały czas metypred (w czasie czekania na transfer i tych różnych zabiegów ale w mniejszej dawcę. W czasie wyciszenia do stymulacji przerwa i pózniej znowu brałam). W dniu transferu miałam akupunkturę i wlew w intralipidu.
I teraz do brzegu
W czasie karmienia zrobiłam sobie NK. Wyszły 34,9 % iii się zastanawiam czy wynik może być przekłamany ?
Będziemy podchodzić do ivf na Islandii i oni pewnie nie podadzą mi wlewu ani nie dadzą sterydu .. Może uda mi się go załatwić u lekarza rodzinnego ale pod inną nazwą. Akupunkturę też sobie załatwię. Tylko powiedzcie mi mądre głowy jak to mniej więcej ogarnąć. Bo do pl nie polecę prze stymulacją, żeby porobić jakieś badania i przywieść sobie zaopatrzenie medyczne
- przed ciąża sprawdziłam immunologie i w całym gąszczu wyników wyszła mi mutacja MTHFR i wysokie NK - 23%
- zmieniłam kwas foliowy na metylowany i b complex także metylowany
- na NK dostałam Metypred 16 mg. Brałam go chyba z 5-6 tyg i NK spadły na 9 %
- 3 transfer po zaleceniam immuno- biochemiczna (sierpień)
- we wrześniu histeroskopia - czysto
- październik stymulacja, punkcja
- listopad 4 transfer - udany
Miałam transfer odroczony, bo miałam hiperkę. Brałam cały czas metypred (w czasie czekania na transfer i tych różnych zabiegów ale w mniejszej dawcę. W czasie wyciszenia do stymulacji przerwa i pózniej znowu brałam). W dniu transferu miałam akupunkturę i wlew w intralipidu.
I teraz do brzegu
W czasie karmienia zrobiłam sobie NK. Wyszły 34,9 % iii się zastanawiam czy wynik może być przekłamany ?
Będziemy podchodzić do ivf na Islandii i oni pewnie nie podadzą mi wlewu ani nie dadzą sterydu .. Może uda mi się go załatwić u lekarza rodzinnego ale pod inną nazwą. Akupunkturę też sobie załatwię. Tylko powiedzcie mi mądre głowy jak to mniej więcej ogarnąć. Bo do pl nie polecę prze stymulacją, żeby porobić jakieś badania i przywieść sobie zaopatrzenie medyczne
bazylia128
Noooo to bylo nie do uwierzenia - az takie irracjonalne, ale ten spadek bety byl tez dziwny wiec od razu podejrzany. A ty rodzilas naturalnie co nie? Pamietam ze chcialas rodzic w wodzie ale juz sie chyba nie daloJeeezuuu ja pamietam ;( masakra .. sama przeżywałam tą pomyłkę. Jak chyba całe nasze forum
Ostatnia edycja:
Ruda08
Kruszynka szybko „wyleci” moja miała 2960 gr Szybko poszło )Miruś twoja może być kruszynką, bo ty rzygalaś całą ciążę. Nie martw się, szybko nadgoni
reklama
Ruda08
Bo troszkę już w tym temacie siedzimyNoooo to bylo nie do uwierzenia - az takie irracjonalne. ale ten spadek bety byl tez dziwny wiec od razu podejrzany. A ty rodzilas naturalnie co nie? Pamietam ze chciala rodzic w wodzie ale juz sie chyba nie dalo
Rodziłam naturalnie i w wodzie
Podziel się: