reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Orchidea33 powodzenia na wizycie ✊✊✊
@Tysiajm08 przykro mi 😪 bądź dzielna i się nie poddawaj 😘

@Gonia0605 podziwiam Cię! Ja próbowałam przekonać się do biegania, próbowałam kilka razy biegać ale fiasko na całej linii, wyglądam jak pokraka i baryłka ledwo toczącą się po ziemi 😂😂😂😂 a powinnam schudnąć ale ćwiczyłam i dietę stosowałam i nie drgnęła waga nic a nic po miesiącu... Trudno widocznie 70 to moja waga i nic nie zrobie 😪

reklama

@Gonia0605 podziwiam Cię! Ja próbowałam przekonać się do biegania, próbowałam kilka razy biegać ale fiasko na całej linii, wyglądam jak pokraka i baryłka ledwo toczącą się po ziemi 😂😂😂😂 a powinnam schudnąć ale ćwiczyłam i dietę stosowałam i nie drgnęła waga nic a nic po miesiącu... Trudno widocznie 70 to moja waga i nic nie zrobie 😪
Jak mi po miesiącu nie drgnie, to też się pewnie zniechęcę... 🥺
Na razie mam mega zapał... Oczywiście moje ćwiczenia 3 razy w tygodniu nadal są...
Muszę jeszcze bardziej się diecie przyjrzeć... Już wyeliminowałam sporo jak wiecie, ale teraz nosi mnie przed @ i czasem się łamię... ;)
Kochana, 70, to ja bym chciała ważyć... Przepaść mnie dzieli od tego...

Załóż słuchawki , włącz muzykę i będzie 100 razy lepiej. Nie znosiłam biegać, bez celu jeszcze gorzej 😂 ale muzyka w moim przypadku działa .

Bardziej flamenco [emoji23] na razie pracuję nad koordynacją ręka noga, zawsze wydawało się to takie banalne. Chodzą i machają ręką raz jedną raz drugą....ale ni.chu...slabo idzie. Zobaczymy może trzeba zmienić styl tańca [emoji23][emoji23][emoji23]
Jprdl, ale sie usmialam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Załóż słuchawki , włącz muzykę i będzie 100 razy lepiej. Nie znosiłam biegać, bez celu jeszcze gorzej 😂 ale muzyka w moim przypadku działa .
No i zacząć powoli, żeby się nie zniechęcić... Wczoraj oglądałam coś na YT o slow jogging, fajne rozwiązanie dla początkujących, ja dzisiaj próbowałam, ale mnie to nudzi 😄 ... Tempo 4-5 km /h przy moim wzroście i długości nóg jest jak pełzający żółw 🤣. No i dystans... zacząć od rozsądnego i zwiększać stopniowo. Ja mam ścieżkę biegową wkoło osiedla 2,5 km, na początek to aż za dużo... dzisiaj pierwszy raz przebiegłam całą bez przerw marszowych, w tempie 8 km/h

No ale będzie wymianka, tak? 😘. Czekam 😏😏😏
Edit, ale dupy czy ryjka🤔😂😂
hehe No muszę zobaczyć te słynne proporcje między dupa A ryjkiem 😂 będzie wymianka 😁
Nie ale 3 dziewczynki z forum mega pomocne mi tak powiedziały, no to na pewno mają rację:D co prawda jest zwrot ale zwrot obejmuje 2100 przy odroczonym transferze, ale AH EmbryoGlue, opieka nad implantacją oraz transfer płacisz osobno, sam transfer 2300 A reszta AH i EmbryoGlue = 1100 zł i ta opieka 480zl. A jak masz na świeżo podawany zarodek to tylko masz cenę pakietu czyli 12900... masakra jakaś, niech lekarz robi tak żeby nie było hiperki A nie od razu mnie uczula że ona będzie 😂
lepiej mieć na piśmie. Ja koordynator na piśmie Ci potwierdzi że zwracają i w umowie będzie niejednoznaczne to się będziesz mogła kłócić o swoje :)

reklama
Do góry