Coffe18
Fanka BB :)
Jeszcze nadejdzie Twój czasI weryfikacja 3dpt
B- hcg <0,2
Estradiol 2322
Progesteron 20.20
II weryfikacja 6dpt
B- hcg <0,2
Estradiol 1878
Progesteron 19.50
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nadejdzie Twój czasI weryfikacja 3dpt
B- hcg <0,2
Estradiol 2322
Progesteron 20.20
II weryfikacja 6dpt
B- hcg <0,2
Estradiol 1878
Progesteron 19.50
Na dokumentach jest że zwracają ale ciul ten zwrot skoro przepadają te dodatkowe procedury, u nawet jak wezmę mniejszy pakiet i dopłace to różnica wychodzi 300 zł także te pakiety to jeden wielki uj, chyba że masz transfer swieżaczka wtedy ma to senshehe No muszę zobaczyć te słynne proporcje między dupa A ryjkiem będzie wymianka
lepiej mieć na piśmie. Ja koordynator na piśmie Ci potwierdzi że zwracają i w umowie będzie niejednoznaczne to się będziesz mogła kłócić o swoje
No to bardzo dobrze Teraz główka do gory, dobre winko po poludniu, mega jedzonko i plany na kolejny transfer Uda sie - widocznie to nie byl ten zarodek, nie ten czas1 transfer. Mam 1 ❄ 4 2 1 i 9 jajeczek.
A czemu nie zaplodnili ci wszystkich ??1 transfer. Mam 1 ❄ 4 2 1 i 9 jajeczek.
Na poprawę jakości komórek jajowychDziewczyny czy którejś lekarz zapisał koenzym q10 i l karnityne przed iv? Jeszcze przed rozpoczęciem protokolu długiego? Bo ja mam ten koenzym, L-karnityna, prenatal uno i d3 nie orientuje się po co te dwa pierwsze
Tak, jest okDziewczyny,
Jaki powinien być progesteron przy świeżym transferze.
Przy zakończeniu stymulacji miałam 0.10 ng/ml.
A w dniu punkcji po przyjęciu oviterrle 36 h przed 4.89 ng/ml.
Jest okej??
DziękiTak, jest ok
A czemu nie zaplodnili ci wszystkich ??