Ja mam 27 i lekarz napisał w zaleceniach, że musza zapłodnić wszystkie i tak tez zapłodnili 10 komórek.A czy któraś z was tak miała ze tylko 6 zapłodnionych może mieć? Czy wszytskie bez limitu? (Przed 35 rz?
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja w wieku 33 tez mialam zaplodnione wszystkie - 9 komórek. Mialam w zaleceniach ta informacje.Ja mam 27 i lekarz napisał w zaleceniach, że musza zapłodnić wszystkie i tak tez zapłodnili 10 komórek.
Evela.6
Ja miałam wszystkie ale tylko dlatego, że badaliśmy zarodki genetycznie
A czy któraś z was tak miała ze tylko 6 zapłodnionych może mieć? Czy wszytskie bez limitu? (Przed 35 rz?
Dobrze mamoNo i dostaniesz lanie po golym tylku Mialas brac mete caly czas - chyba ze to jakos kolidduje ze szczepieniam? Jak nie to bierz chociaz 500 - ki
Ewunka
Mój mąż to jedyny dochód w tym domu więc masy wolnego to raczej nie . Bierze wolne jak ja nie jestem w stanie zająć się dzieckiem czyli 9-12 tc te 3 tyg był w domu .Jeździ z nami na wizyty i w domu jest ok 16-17 I wtedy przejmuje Marceline szykuje nam kolacjie ,kąpie ja , czyta i o 21.30 kładzie spać. Weźmie 4 miesiące taciezynskiego ale też nie całe od razu po porodzie ( zostawi na wrzesień bo planujemy wakacjie wtedy )Biorac pod uwage, ze masz Marceline w domu to babcia to niezle posuniecie [emoji6][emoji6]
Choc Twoj maz juz tez będzie mial mase wolnego, nie?
Babcia przylatuje do nas by zrobić zapasy pierogów, mielonych i takie tam
I pobawić się z Marcelina co roku przylatuje 2x na miesiąc czy 2 . Teraz wiadomo przylatuje blisko poród by pomóc ogarnąć Marcys i zostać w nią w domu jak my pojedziemy ba CC i zrobić zapasy w zamrażalniku na pół roku
Ewunka
Mnie się lało po nogach w 8dpt ( w 7 dpt miałam betę 88 ) dołożyli mi progesteronu bo miałam spadek i dziś Marcelina ma już skończone 3 lata .PowodzeniaWłaśnie krwi było mało , niewiele na wkładce , kilka razy na papierze, tylko ze była ciemnoczerwona i właśnie te skrzepy...
Ewunka
Chyba mogą być ,w 10 dniu prawdy się dowiesz Ja teraz z Wiktoria miałam betę 14 w 6dpt ( mrozak) Ale bez ovitrelleDziewczyny co sądzicie o beta hcg 16,5 w 6 dpt?
Mogą byc jeszcze resztki ovitrelle (pół ampułki w dniu transferu).
Ewunka
Były tu takie przypadki .Jak lekarz chce to może wystarcza wskazania .Lekarz może wpisać, że widzi zalecenia żeby zapładniać więcej i wtedy zapładnia się np. 10-12.
Wątpię, że ktoś zapłodni 20 u kobiety poniżej 35 lat.
W Hiszpani nie ma takich limitów zapalenia się wszystkie lub ile sobie para życzy.
Martaem1983
Ja progesteron nam dobry, wczoraj wynik 30.Martwią mnie te skrzepy...Mnie się lało po nogach w 8dpt ( w 7 dpt miałam betę 88 ) dołożyli mi progesteronu bo miałam spadek i dziś Marcelina ma już skończone 3 lata .Powodzenia
reklama
Ewunka
Przyczyn krwawienia może być mnóstwo , nie wolno odstawić leków bo widzimy krew. Z Marcelina krwawiłam - płaciłam dużo do 12 tc A z Wiktoria "tylko " 2x .Ja progesteron nam dobry, wczoraj wynik 30.Martwią mnie te skrzepy...
Z krwawienia nie wywnioskujesz nic .... Musisz brać leki i iść dalej z nadzieją że jest dobrze. Beta , usg....który to dzień?
Podziel się: