reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biorac pod uwage, ze masz Marceline w domu to babcia to niezle posuniecie [emoji6][emoji6]
Choc Twoj maz juz tez będzie mial mase wolnego, nie?
Mój mąż to jedyny dochód w tym domu więc masy wolnego to raczej nie . Bierze wolne jak ja nie jestem w stanie zająć się dzieckiem czyli 9-12 tc te 3 tyg był w domu .Jeździ z nami na wizyty i w domu jest ok 16-17 I wtedy przejmuje Marceline szykuje nam kolacjie ,kąpie ja , czyta i o 21.30 kładzie spać. Weźmie 4 miesiące taciezynskiego ale też nie całe od razu po porodzie ( zostawi na wrzesień bo planujemy wakacjie wtedy )
Babcia przylatuje do nas by zrobić zapasy pierogów, mielonych i takie tam 😉
I pobawić się z Marcelina co roku przylatuje 2x na miesiąc czy 2 . Teraz wiadomo przylatuje blisko poród by pomóc ogarnąć Marcys i zostać w nią w domu jak my pojedziemy ba CC i zrobić zapasy w zamrażalniku na pół roku 😂🤣😂🤣😂

Lekarz może wpisać, że widzi zalecenia żeby zapładniać więcej i wtedy zapładnia się np. 10-12.
Wątpię, że ktoś zapłodni 20 u kobiety poniżej 35 lat.
Były tu takie przypadki .Jak lekarz chce to może wystarcza wskazania .
W Hiszpani nie ma takich limitów zapalenia się wszystkie lub ile sobie para życzy.

reklama
Ja progesteron nam dobry, wczoraj wynik 30.Martwią mnie te skrzepy...
Przyczyn krwawienia może być mnóstwo , nie wolno odstawić leków bo widzimy krew. Z Marcelina krwawiłam - płaciłam dużo do 12 tc A z Wiktoria "tylko " 2x .
Z krwawienia nie wywnioskujesz nic .... Musisz brać leki i iść dalej z nadzieją że jest dobrze. Beta , usg....który to dzień?

Do góry