reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przyczyn krwawienia może być mnóstwo , nie wolno odstawić leków bo widzimy krew. Z Marcelina krwawiłam - płaciłam dużo do 12 tc A z Wiktoria "tylko " 2x .
Z krwawienia nie wywnioskujesz nic .... Musisz brać leki i iść dalej z nadzieją że jest dobrze. Beta , usg....który to dzień?
Dzisiaj 8 dpt

reklama
Mój mąż to jedyny dochód w tym domu więc masy wolnego to raczej nie . Bierze wolne jak ja nie jestem w stanie zająć się dzieckiem czyli 9-12 tc te 3 tyg był w domu .Jeździ z nami na wizyty i w domu jest ok 16-17 I wtedy przejmuje Marceline szykuje nam kolacjie ,kąpie ja , czyta i o 21.30 kładzie spać. Weźmie 4 miesiące taciezynskiego ale też nie całe od razu po porodzie ( zostawi na wrzesień bo planujemy wakacjie wtedy )
Babcia przylatuje do nas by zrobić zapasy pierogów, mielonych i takie tam [emoji6]
I pobawić się z Marcelina co roku przylatuje 2x na miesiąc czy 2 . Teraz wiadomo przylatuje blisko poród by pomóc ogarnąć Marcys i zostać w nią w domu jak my pojedziemy ba CC i zrobić zapasy w zamrażalniku na pół roku [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
Tak, tak chodziło mi o tacierzynski, ze będzie mial 4 miechy.
No i Babcia sie przyda na spacerkk i jako rozpraszacz w tych pierwszych tygodniach, zeby Marcela nie widziała Cie ciągle z noworodkiem. Fajnie, ze moze i chce przylecieć. Ja mojej mamy bym do samolotu nie wdadzila, ona sie bardzo boi zaraic, dlatego czekamy i czekamy [emoji17]

Tak, tak chodziło mi o tacierzynski, ze będzie mial 4 miechy.
No i Babcia sie przyda na spacerkk i jako rozpraszacz w tych pierwszych tygodniach, zeby Marcela nie widziała Cie ciągle z noworodkiem. Fajnie, ze moze i chce przylecieć. Ja mojej mamy bym do samolotu nie wdadzila, ona sie bardzo boi zaraic, dlatego czekamy i czekamy [emoji17]
W samolot wsiadaja tylko ludzie z negatywnym testem . Bardziej można się zarazić w sklepie jak samolocie tak uważam.

Nie no ten makijaz to jak u zawodowca ;) Ładny brzunio ja wlasnie zjadlam dwa paczki naraz i ciesze sie ze mi apetyt wraca bo gdyby bylo ich wiecej to napewno bym sobie nie pozalowala ;)
Screenshot_20210225-080041_Gallery.jpg
Ja jajka z najlepszym majonezem na świecie. Koleżanka z forum przysłała 😁

W samolot zasiadają tylko ludzie z negatywnym testem . Bardziej można się zarazić w sklepie jak samolocie tak uważam.
Ewa, a lotnisko? To sa duze skupiska ludzi z calego swiata. Poza tym test ma 48h waznosci i w te 2 dni mozesz sie zarazic, a tedt bedziesz miec negatywny. Ja nie chce ryzykowac, moja mama sie boi. Poza tym oni pracują wiec jesli jest kwarantanna to przylot w gre nie wchodzi.

Ostatnia edycja:
Ewa, a lotnisko? To sa duze skupiska ludzi z calego swiata. Poza tym test ma 48h waznosci i w te 2 dni mozesz sie zarazic, a tedt bedziesz miec negatywny. Ja nie chce ryzykowac, moja mama sie boi. Poza tym oni pracują wiec jesli jest kwarantanna to przylot w gre nie wchodzi.
Do tego wynik negatyeny testu mozna kupic a ludzie wiadomo w maskach jak siedzą( cześć ma na brodzie, część nos odkryty). My po takiej analizie i jeszcze zamieszanie z robieniem testów odpuscilismy sobie wyjazd na kanary (przeżywam żałobę obecnie;)).
@Ewunka gdzie Ty mieszkasz że jest 4mce tacierzynskiego?:) Czy może dzielicie rodzicielski ?

Do tego wynik negatyeny testu mozna kupic a ludzie wiadomo w maskach jak siedzą( cześć ma na brodzie, część nos odkryty). My po takiej analizie i jeszcze zamieszanie z robieniem testów odpuscilismy sobie wyjazd na kanary (przeżywam żałobę obecnie;)).
@Ewunka gdzie Ty mieszkasz że jest 4mce tacierzynskiego?:) Czy może dzielicie rodzicielski ?
Hiszpania. W tamtym roku bylo 12tyg dla Taty, od tego roku jedt 16tyg, tyle samo co dla mamy.
Niestety nie rozumieja, ze matka potrzebuje wiecej niz 4msc z noworodkiem, ale w imie rownouprawnienia dodali urlopu ojcom [emoji2358]
A w samolocie wstarczy kupic sobie kawę czy piwo i juz w maseczce nie musisz siedziec.

reklama
Do góry