Gonia0605
Fanka BB :)
Przy 3-dniowych to chyba w sam raz... Trzymam kciuki!To będzie 10 dzień po transferze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy 3-dniowych to chyba w sam raz... Trzymam kciuki!To będzie 10 dzień po transferze
Gratulacje kochana, bardzo dobrze to wygląda . Niech ładnie rośnie teraz...Wiem wiem i oby wszystko było w porządku
Niech rośnie [emoji123][emoji846][emoji110]Mam wyniki
6 dpt BHCG 54,67 (od 5,8 do 71,2 jest oznaczone jako 3 tydzień ciąży)
To jedziemy na tym samym wózku kochana !Napewno tylko z jakim skutkiem .
Przedemna całą procedura od początku
Ty kiedy teraz ruszasz?? Jakieś zmiany ci zaproponowali ???To jedziemy na tym samym wózku kochana !
Byle z górki a nie po wertepach
Ja nawet transferu nie doczekałam, także to dopiero jest wkurzające...
Wynik marzenie [emoji7]Mam wyniki
Mam już wynik na te przeciwciała przeciw WZW typu B i kurde mąż ma wynik 3,10. Już oczywiście sprawdziłam w necie co to oznacza i wychodzi na to, że nie przeszedł tej choroby. Czyli poprzednie wyniki dodatnie były niejednoznaczne i trzeba było zrobić te ostatnie badanie żeby potwierdzić lub wykluczyć pierwsze wyniki. Kuwa, pewnie Paśnik będzie kazał mu się zaszczepić. Jesli tak, to ja chcę dawcę, nie będę czekać bo już mnie to wszystko wkur.wia . Właśnie czekam na e-maila od niego.
@kaapo Twój mąż też robił te badania do szczepień limfocytami?
Nooo. To ja też tylko w gębie mądra . A rano żebyś mnie widziała jak na paluszkach z łóżka spierdzielam żeby mój mnie nie dorwał
Piękna beta !Mam wyniki
Ty kiedy teraz ruszasz?? Jakieś zmiany ci zaproponowali ???