JestemMama!
Fanka BB :)
Woww mega wynik . Bedzie małe boboMam wyniki
6 dpt BHCG 54,67 (od 5,8 do 71,2 jest oznaczone jako 3 tydzień ciąży)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Woww mega wynik . Bedzie małe boboMam wyniki
Wiem że dalej nic nie wiem. Trudne to czekanieJa tam znawczynią jakąś wielka nie jestem bo raptem mialam 2 transfery. Jeden udany drugi nie. Ale przy 2 transferach czułam to samo. Było pobolewanie brzucha, delikatne skurcze itp.. Więc według mnie na tym etapie jeszcze za wcześnie. Ale być może się nie znam, jeśli źle mówię to proszę mnie poprawcie
To sie chyba nie zmieniTylko uważaj na progach zwalniających . Wszyscy pamiętamy twoje historie z samochodem jak jechałaś przez próg
Popatrzę co za cuda mająNa olx albo allegro. Dostaniesz na bank. Ale może masz też u siebie konsultantkę od tego. Ja się wcześniej w to bawiłam. A teraz zamawiam tylko dla sobie i rodziny jak się kończy plyn biorę zamówienie od nich i zamawiam. Jeszcze z tej firmy jest dobry plyn do łazienki. Wszystko schodzi. Moja szwagierka jak oszalala od razu bierze bo 5 płynów i mydła w płynie mają pięknie pachnące. No i mega też tusz do rzęs. Co prawda tylko jeden wypróbowałam (jako konsultantka dostałam za free) ale był mega
Vigrę ci zapisał na wzrost endonometrium ?? Cykl sztuczny ?Ja byłam dziś na podgladzie endometrium i szału nie ma bo tylko 7,2. Mam jeszcze kontrolę w piątek, boję się, że nic z tego nie będzie w tym cyklu
Narazie Łukasz go schowal do garazu zeby Ozinkowi nie przyszlo do głowy go "oznaczyc" - ale za tydzien przychodza tescie na obiad - z obiadem bedziemy ogladac i robic zdjecia to wrzuce na cieżarówkiPochwal sie
W poniedziałekProszę napiszcie mi jeszcze jak to jest np od soboty będę prac progesteron to transfer 3 dniowego zarodka mam w poniedziałek czy we wtorek?
Moja siostra miała niedawno cesarkę i po leżała 3 dni. Teraz już nie ma znaczenia czy cc czy SN. 3 dni i do domu. Tak przynajmniej jest u mnie w szpitaluOj 5 dni to przy CC, 2-3dni po SN:-) ja to mam dysfunkcje mózgu ostatnio.
Oj to fakt, czas tak szybko leci... Nim się obejrze a zaraz będzie transfer dopiero zaczynałam swoją przygodę z in vitro a już zaraz będzie rok, rok temu miałam inseminacje ...
GratulacjeMam wyniki
Wiem wiem i oby wszystko było w porządkuSuper,gratulacje.Wlasnie Twoje marzenie sie spelnia